perjantai 12. elokuuta 2016

Hiekkatiet vaihtui asfalttiin

Kylläpäs tämä Blogger heittää kuvat suuriksi, kun kirjoittaa kirjoitelman puhelimen sovelluksella. Meidän lomajutuissa on siis suuren suuria kuvia vaikka viimeisimmästä kertomuksesta niitä pienensinkin. Kumma juttu.

Tiistai-iltana kaarsimme Kangasniemeltä kotiin eläinlääkärin kautta. Typy satutti vasemman takajalkansa tassun ja sitä oli syytä käytä tohtorilla näyttämässä. Kinttu oli sen verran kipeä, että tiistai-aamuna Typy jo ontui sekä kantoi jalkaansa. Kurja loman päätös meidän Tyyperille. Uimamaisteri rauhoitettiin ja eläinlääkäri tutki tassun. Mitään haavaa tms. sieltä ei löytynyt mutta iho punoittaa ja verestää. Todennäköisesti Typy repi tassunsa metsässä humputtaessaan. Terävä kivi tai oksa saattoi repiä tassua verille. Kysymykseen tulee myös ampiaisenpisto, joka on sitten tulehtunut koska Typsy nuoli tassuaan vaikka sitä kiellettiinkin kovasti.

Väsyneet lomalaiset; mökillä olo voi olla raskasta. 

Särkylääkettä, lääkerasvaa ja ahkeraa puhdistamista. Sellaiset kotieväät saimme lääkäristä ja niitä on huolellisesti noudatettu. Valitettavasti myös kypärää eli kauluria on pidettävä. Tassua kun ei saa nyt yhtään nuolla lutkutella. Onneksi koipi näyttää jo paremmalta, joten uskon, että se tulee pian kuntoon.

Palasin eilen töihin, isäntä jo keskiviikkona. Kuten olen aiemminkin todennut, kesä kesältä paluu kaupunkiin tuntuu tylsemmältä ja kurjemmalta. Menee taas muutama päivä, jotta sopeutuu asfalttimuurien keskelle. Mutta onhan kotonakin kivaa. Typsykällä ja Hipalla riittää taas paljon haisteltavaa ja koirakavereitakin näkee pitkästä aikaa. Ja seuraava Puulan reissu on jo päätetty.

Mitä kaikkea me lomalla puuhasimme? Siitä lisää seuraavissa kirjoitelmissa. Aurinkoista ja lempeää loppukesän viikonloppua!

 

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva väsyneistä koirista! Tuo kaulurin pitäminen on kyllä vihoviimeinen asia koiralla. Toivottavasti pääsette siitä pian eroon. Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluri on Typylle myrkkyä. Onneksi sen pitoaika jäi tällä kertaa lyhyeksi. Nyt on taas mukava viipottaa terveellä jalalla!

   Mukavaa viikonloppua teille Ekan kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kaukoparantavia aaltoja pikku potilaalle lähettää Ensihoitoryhmä Partanen & Partanen 24/7. Sihteeri komppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti paljon parantavista aalloista! Niillä on varmasti ollut vaikutusta. Leppoisaa viikonloppua teidän pesueelle!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Párek ja Palvelijatar12. elokuuta 2016 klo 22.44

  Puuh-puuh puhalletaan kipeään tassuun ja ihan just kohta se paranee! Hauskoja lenkkejä kotinurkilla ja harmittomia mökkireissuja jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos teille parantavista terveisistä! Jalka on jo paljon parempi. Toivotaan, että syksyn mökkireissut sujuisivat ilman onnettomuuksia.

   Mukavaa ja auringonpaisteista viikonloppua teille toivotellaan täältä Typyn ja Hipun kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Typylle parantavia muiskuja ja Hipulle muutenvaanmuiskusii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kovasti ja muiskusia takaisin päin teille molemmille tasapuolisesti meidän Typsyltä ja Hipalta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 5. Voe turkanen tuota tassuvaevoo! Toevottavasti liäkkeet aattaa äkkiä. Se kuuppahomma kaalassa on kyllä sittä vihovviiminen vempele. Paranemispusuja Typylle ja Hipulle muutevvuan :) <3 Mukavata viikolloppuva kaekesta huolimata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tykännyt Typsykkä ollenkaan siitä avaruuskypärästä. Sen kanssa se kolhotti niin että seinät paukkui. Nyt siitä on päästy jo eroon ja Typy on riemullisen iloinen.

   Letkeän mukavaa viikonvaihdetta teille, toivottavasti sielläkin paistelee aurinko.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.