perjantai 19. elokuuta 2016

Tylsää

Avaruuskypärästä on päästy eroon ja Typy kulkee taas tervein askelin. Takajalan tassu on kunnossa. Olemme putsanneet kinttua vielä menneellä viikolla mutta siitäkin hommasta voidaan jo luopua. Typsykkä ei tykännyt kaulurista ollenkaan ja katseli minua syrjäsilmin alta kulmien, kun kapistus laitettiin sen kaulaan. Harmitti kovasti Typsykän puolesta ja tunsin sitä kohtaan suurta myötätuntoa. Mutta kauluri oli ehdoton valtti siihen, että jalka saatiin pikaisesti paranemaan.

Uimamaisterin jalka on siis terve mutta emännän vasen koipi ei. Siihen iski jännetulehdus ja olenkin tällä viikolla tehnyt töitä pääosin kotikonttorilla. Kepit on apuna liikkumisessa ja lääkettä pitää nappailla säännöllisin väliajoin. Todella tylsää tässä on se, että lääkärin määräyksestä kävely on minimoitu. En voi viedä Typsykkää ja Hipsausta lenkille. Myönnän, että olen sen verran laistanut lääkärin ohjeista, että talomme taakse olen kaksikkoa päiväpissille kuskannut. Mutta tiedän, että lepo on paras lääke tähän vaivaan. Joten pysyn kotona ja isäntä lenkittää isokorvat.

Odotan innolla seuraavaa mökkireissua. Sienisato näyttää nimittäin tänä syksynä hyvin runsaalta ja loman lopuksi kävin keräämässä ensimmäisen erän metsän herkkuja pakkaseen. Kanttarelleja ja mustatorvisieniä jäi yhä mökkimetsään. Toivottavasti sade ei vie niitä ja saan täytettyä pakastinta lisää. Ennen sienireissua juhlimme kuitenkin isännän syntymäpäivää ja parantelen kinttuani metsäkuntoon.

8 kommenttia:

 1. Jippii Typsyn parantunneelle jalalle :) Ja voehan suakelj emännän kippeelle jalalle :(
  Eepä sitä toenna tinkijä paljoo askeltammaan pihalle ku on käsketty levossa pittee. Ja nyt ku malttaa sen huiluuttoo ni jopa piäsöö sienj´mehtään sittä :) Pikasta paranemista ja mukavata viikolloppuva kuitennii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omaa tyhmyyttäni, että keppeihin tämä jalkahomma päätyi. Kinttu reistasi jo mökillä mutta en malttanut huilata. Isokorviakin lenkitin kaupunkiin palattuamme ja linkkaa konkkasin eteenpäin. Nyt sitten tuli kova käsky pysyä aloillaan. Jalka tuntuukin jo paremmalta ja se on hienoa, että meidän uimamaisteri on kunnossa.

   Täällä on upean lämmin päivä. Toivottavasti teilläkin siellä Savon sydämessä on kesäistä. Letkeää viikonloppua ja muiskut ihanalle Iivarille meidän kaksikolta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Voi miten hienoa, että koiruuden jalka on kunnossa. Nyt toivotaan, että pikapikapikaa paranee emännänkin tassu!
  Hieno aurinkoinen lauantai täällä meillä. Toivottavasti teilläkin. Isokorville pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takana on aurinkoinen viikonloppu ja jalkanikin on jo parempi. Katsotaan, miten tilanne kehittyy. Tänään olen ilman keppejä liikenteessä.

   Leppoisaa alkaneen viikon jatkoa teille. Megamuiskuset Párekille meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Parannusmuiskuja äippänne kintulle, Tytöt! Aivan loistavaa, että nelijalkaisten kaikki koivet ovat nyt uinti ja sienestyskunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän jalkani tästä pikkuhiljaa saada kuntoon. Saapa nähdä, tarkeneeko Typy mökillä vielä uimaan. Vesi on jo viilentynyt. Reipasta viikkoa teille pojat!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Hienoa, että tassu on parantunut! Toivottavasti myös emännän jalka paranee, jotta lenkkeily onnistuu! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eka! Tänään tein aamulenkin eikä jalka pahemmin siitä suivaantunut. Parempaan päin siis! Muiskuterkut sinulle meidän Typsyltä ja Hippulilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.