lauantai 6. elokuuta 2016

Kausi jatkuu

Aurinko paistaa. Edelliset kaksi päivää tuli kaatamalla vettä. Onneksi on kirjoja, ristikkolehtiä ja puhelimessa Yle Areena. Sadepäivän synkkyys haihtuu, kun katsoo jakson sarjasta Benidorm. 


Isäntä viettää viikonvaihdetta Saimaalla. Pidämme siis Typsyn ja Hipun kanssa mökkiä pystyssä. Alkuviikosta kävimme saariretkellä, josta yllä oleva kuva kertoo. Paistettiin makkarat ja Typy kävi uimassa. Tietysti. Sellaisella rannalla ei olla vielä oltu, missä meidän uimamaisteri ei pulahtaisi.

Mökkiranta on paras ranta.

Pikkuhiljaa pitää valmistautua kotiin lähtöön. Mitähän tytöt siitä tuumii... Ennen etelään paluuta käydään vielä sienestämässä, uidaan ja saunotaan. Nautitaan viimeisistä kesälomapäivistä ja odotetaan jo paluuta Puulalle. Mökkikausihan jatkuu ja Typsykällä varmasti myös uintikausi. 

4 kommenttia:

 1. Kylläpäs teillä on ollut mahtavaa mökkilomaa. Meillä ei voi Ekaa mökilläkään pitää auki, kun tie on vieressä ja metsä tuoksuja tulvillaan. Ennen meille saapumista Eka vietti kolme päivää metsässä, kun oli lähtenyt vähän karkuteille. Onneksi kaveri löysi omalle mökille ja pääsi sitten vielä meidän koiraksi.
  Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli hieno mökkiloma. Kyllä se aina kaupunkiolot voittaa, kun on aurinkoinen ja lämmin kesä.

   Ekallahan on ollut pitkä reissu, onneksi löysi takaisin. Ja vielä onnekkaampi se varmasti on, kun on saanut teiltä kodin.

   Työn iloa sinulle Sari ja Ekalle isot terkut meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kuulostaapa tuas oekeen toevelomalta :)Kyllähän se mökkikaasj jatkuu vielä hyväntovin. Ja uintikaassii.
  Ja välillä ku kääpi sielä kaapunnin hulinassa ni sittä tuas ku tulloo mökille ni on niinku alakas loma alusta :) Mukavija mökkipäevijä ja kaapuntielämän alotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me mökkikautta sinne lokakuulle venytetään. Saattaa olla että mikäli syksy on yhtä lämmin kuin viime vuonna, piipahdamme vielä marraskuussakin Puulalla. Ei raaskisi laittaa möksää talviteloille vielä lokakuussa, jos mökkisäitä riittäisi pidemmälle.

   Tuo on totta, että kun on välillä täällä kaupungissa, tuntuu mökille meno taas entistä paremmalta. Täytyy lotota ahkerasti talven mittaan... josko kävisi tuuri ja voisi pitkittää mökkireissuja entisestään ilman huolta töistä.

   Typyltä ja Hipulta isot muiskut sinulle Iivari ja terveisiä täältä aurinkoisesta etelästä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.