tiistai 4. lokakuuta 2016

Elukoiden oma päivä

Meillä keikkuu ulko-ovessa kyltti, jossa lukee "Koira on ihmisen paras ystävä". Niin se vaan on, mitenkään ihmiskavereitamme väheksymättä.


Tänään vietetään kansainvälistä Maailman eläinten päivää. Toivotamme yhdessä Typyn ja Hipun kanssa hilpeää ja herkkurikasta eläinten päivää kaikille meidän plogikamuille, karvakuonoille Räntäsäähän ja Hessiin, Roopelle, Kilpille, Risulle ja Escolle sekä adoptio-orankillemme Gelisonille kauas Malesiaan.

Lokakuu on lähtenyt käyntiin kirpeässä syyssäässä. Tältä kuukaudelta odotamme eniten viikon lomaa Puulan rannalla. Loppukuusta juhlimme Typsykän synttäreitä. Käymme kirjastoissa lukukoirailemassa ja ihastelemme luonnon väriloistoa. Tulossa on hieno kuukausi. 


5 kommenttia:

 1. Oekeen ihanata elläntempäevän iltoo sinne! Toevottavasti on ollunna mukava päevä :) Pikkupakkasta ja aarinkoo piisoo vielä monta päevee. Koera ON immeesen paras ystävä, seon niin totta :)

  VastaaPoista
 2. Párek ja Palvelijatar5. lokakuuta 2016 klo 11.34

  Hieno kuukausi tästä tulee. Toivotaan säiden suosivan ja auringon paistavan jokaisena päivänä ihan kaikille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille, kamut! Terveisenne on välitetty meidän kaksikolle ja toivotamme teille mukavaa alkaneen viikon jatkoa!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
 4. Me olemme hiukan myöhössä, mutta terveiset on välitetty meidänkin karvakuonoille!

  Räntäsään väki

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.