perjantai 16. joulukuuta 2016

Lukukoirailut lomalaitumelle

Vuosi lähenee loppuaan ja meidän lukukoirailut on nyt hoidettu. Lukukoira ja sen emäntä siirtyvät kirjastohommista hyvin ansaitulle joululomalle. Kuluneella viikolla kävimme keikoilla vielä kotikirjastossa sekä naapurilähiössä. Molemmista paikoista saimme kotiin viemisiksi iloisen mielen sekä joulumuistamiset. Herkkuja sekä Typsykälle että emännälle. Kotikirjastossamme Typsyä kuvattiin taas, tällä kertaa kirjaston joulukalenteriin. Hienosti Typy jaksoi poseerata. Tammikuussa työt taas jatkuvat. Koska naapurista kovasti toivottiin Typsyn jatkavan myös siellä, kuljemme keväälläkin kahteen kirjastoon kuuntelemaan pieniä lukijoita. Joulu on jo reilun viikon päästä! Pakerran vielä muutaman päivän töissä ja sen jälkeen minulla koittaa joululoma virallisistakin töistä. Myös isäntä siirtyy ensi viikolla lomalaitumelle ja vietämme leppoisan, rauhaisan ja kotoisan joulun sekä loman. Valkea joulu ei taida etelää saavuttaa. Pieni hötöinen lumipeite peittää maan mutta ennusteet ovat povanneet suojakeliä. Mutta joulukuusi, kinkku ja paketit tyttösille ovat ostoslistalla. Niillähän saa luoduksi mukavan joulutunnelman. Metkaa joulun odotusta teille, hyvät lukijat!

8 kommenttia:

 1. Kotoisaa ja leppoisaa joulun odottelua teille kaikille. Olette lomanne todella ansainneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja leppoisaa joulun odotusta myös teille. Lunta ei etelään kaiketi saada mutta toivotaan, ettei sataisi vettä ja tulisi edes pieni pakkanen.

   Isosti terkkuja sinulle Párek meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Hipihienoa joulunodotusta ja rentoa menoo koko teijän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne teille, letkeää ja leppoisaa joulun odotusta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Kyllä ootta loman ansaenna! Ja ihanan ja mukavan ja ilosen joolunnii :) Oekeen haaskoo joolunootusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Typy on niin kovasti ahkeroinut koko syksyn, että lukukoira on lomansa ansainnut. Mukavaa ja hilpeää joulun odotusta teillekin!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Minä kyllä toivon teillekin valkeaa joulua ja pientä pakkasta! Ja kollegalle rentouttavaa joululomaa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonolta näyttää lumen suhteen, ei taideta saada valkoista joulua tänne etelään. Toivo kuitenkin elää, että tulisi edes pikkupakkanen. Nyt on kuraa ja vettä, yäks!

   Kollegasi kiittää terveisistä. Tammikuussa taas jatkuu meidän kirjastotyöt. Iloista joulun odotusta sinulle ja Jirille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.