lauantai 3. joulukuuta 2016

Muistellen Pimua pikkujoulukemujen keskellä

Meillä on tänään aihetta iloon mutta mieli on myös haikea. Rakas Pimumme olisi viettänyt tänään syntymäpäivää. Ikävuosia sille olisi kertynyt jo 18. Olemme isännän kanssa kuulleet noinkin iäkkäistä biigleistä. Onpa isäntä jopa tavannut herran, joka oli ikävuosiltaan juuri tuon 18. Mutta Pimun oli aika lähteä pois 15-vuotiaana ja se meidän on täytynyt hyväksyä. Sytytin aamulla kynttilän Pimulle ja se palaa tänään aina siihen saakka, kunnes painelemme yöllä pehkuihin.

kuva: hansbenn

Jokavuotiseen tapaan olemme täksi illaksi kutsuneet ystäviämme viettämään perinteistä pikkujoulujuhlaa. Vuosien varrella ollaan musisoitu, saatu vieraaksi myös joulupukki ja ohjelmassa on ollut tietovisaa sekä ongintaa. Tänä vuonna järjestämme vierasväelle arpajaiset, joihin tuliaisten sijaan toivomme vieraidemme osallistuvan. Arvoista saamamme tuotto lahjoitetaan Sepilokiin, orankien kuntoutuskeskukseen. Adoptio-orankini Gelison on kasvanut reippaasti ja voi hyvin. Jossain vaiheessa sen on aika palata takaisin luontoon. Kuntoutuskeskus näyttelee suurta roolia siinä, että Gelison ja muut vapautettavat orangit tulevat pärjäämään omillaan niiden luontaisessa kasvuympäristössä. 

Miten meidän ilta meni, saimmeko arpoja kaupaksi? Vaatiko Typy taas megapaljon rapsutuksia ja hyppikö Hippu seinille? Varastiko joku herkkuja, itkikö emäntä Pimu-ikäväänsä? Näistä ja meidän muista metkuista seuraavissa kirjoitelmissa!

4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar3. joulukuuta 2016 klo 15.26

  Iloista ja tuottoisaa arpajaisiltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilta sujui hienosti ja arpoja ostettiin. Mukavaa viikonloppua teille toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Toevottavasti teellä olj sielä mukava ilta :) Haekeos valtoo mielen varmaa tuommosina merkkipäevinä. Onneks sielä on emännällä kaks lohuttajata <3 Minun eeltäjä lähti reelut viis vuotta sitte vuan kuusvuotijjaana vaekka sen rotuset ellää kuulema pitkään. Elämä on joskus semmosta. Mukavata uutta viikkoo sinne kuitennii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä oli hauska ilta. Mahat syötiin täyteen herkkuja ja kilisteltiin laseja kuohujuomalla. Pimuakaan en itkenyt vaan muistelimme sitä ilo suupielissä. Pimu oli mahtava tyyppi!

   Pusuterkut meidän tyttösiltä! Leppoisaa viikonvaihdetta teille sinne Savon sydämeen!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.