torstai 2. maaliskuuta 2017

Laumaelämää


Koiran elämää

Elän koiranelämää
ja hyvin elänkin,
kun emäntä pesee tassut
ja harjaa selänkin
ja antaa makkarat 
ja korjaa kadulta
pois koirankakkarat.

Mutta jos on vain koirankoppi
ja lyhyt juoksunaru,
on elämä karu
kuin Elon Laskuoppi. 


Kirsi Kunnas: 
Tiitiäisen kissa- ja koiraystävät


Ihan tavallista arki-elämää ja koiran elämää on meidän laumalle luvassa alkaneelle maaliskuulle. Väliin mahtuu kyllä suuren juhlan tunnelmia, sillä vietämme Hilpurin synttäreitä. Minä teen pari pientä reissua ja isäntä setvii töissä haasteellisia tilanteita. Yritämme Typsykän ja Hipan kanssa antaa kaiken tukemme isännälle. Lukukoirailemme Tyyperin kanssa koti- ja naapurikirjastoissa. 

Tälle viikolle riittää vielä jännättävää Lahden kisoissa. Tuleeko lisää mitaleja... Hippu on löytänyt telkkarista uuden lempiohjelman, Yle1:n Viidakkoperheen. Ohjelmassa kun näkyy kaikenlaisia mielenkiintoisia elukoita. Lupasin Hippuselle, että kesällä käymme lampaiden lisäksi moikkaamassa myös hevosia, sikoja ja lehmiä. 

Toivotan meiltä kaikille teille mainion metkaa maaliskuuta!

6 kommenttia:

 1. Onnistuneita lukukeikkoja ja muutenkin lämminhenkistä maaliskuuta sekä keväänodotusta teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat! Ja iloisen letkeää alkukevättä teille + äipälle ja iskälle. Kesää kohti mennään! Muiskut meidän kaksikolta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Paljo mukavata tiijjossa :) Minunnii lempiohjelmija on tuo Viidakkoperhe. Äetin kansa yhessä katotaan. Äetillä kahvikupponen ja mulla joku luumpätkä :) Ilosta kuun jatkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tv:n katseluun kuuluu usein myös herkut. Kuten luut. Lampaankorvat ja peurankorvat ovat myös mainioita. Hippuli tykkää kovasti ohjelmista, joissa vilisee elukoita.

   Mukavaa ja kivaa maaliskuuta teille myös toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 3. Maukasta ja menevän mehevää maaliskuuta teille kaikille! Meilläkin katsellaan viidakkoperhettä samanlaisin eväin kuin teillä ja Iivarilla ;)
  Muiskuja tytsyille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille letkää ja leppoisaa maaliskuuta! Toivotaan, että kevätaurinko jaksaa ryhtyä paistamaan useammin.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.