tiistai 7. maaliskuuta 2017

Lahjaidea läpi lahjonnalla

Säätila vaihtelee ahkerasti. Viikonloppuna oli ihan kiva ulkoilukeli. Nyt tuulee niin, että isokorvien korvat lepattavat kuin Dumbolla konsanaan. Kalsa viima menee luihin ja ytimiin. Liukastakin on. Toivon päivä päivältä yhä enemmän, että tämä "talvi" heittäisi viimeinkin hyvästit.

Viikonloppuna lammella oli vielä sorsia. Enää ei.
Ohut jääkerros ja hyytävä tuuli pitävät huolen siitä.

Olen kuumeisesti miettinyt Hipulle synttärilahjaa. Uusi peti, uudet valjaat...herkkuja tietysti. Leluja on liikaakin. Peti pitäisi olla muovinen. Pehmeät ei kestä päivääkään. Käynti "kauneushoitolassa", ehkäpä joo... Sen verran suosin kierrätystä, että esimerkiksi uutta flexiä, remmiä tai pantaa emme viitsi hommata. Niitä on entuudestaan Pimun ja Typyn jäljiltä. Olemme hyvin kierrättäneet niitä koiralta koiralle. Hipsukalle mieluisin lahja olisi varmaankin kunnon riehumishepulit Typyn kanssa. Täytyypä vihjaista asiasta Typsykälle. Jospa se innostuisi lahjaideasta, kun lupaan sille yhtä ison palan synttärikakkua kuin itse juhlakalulle.

8 kommenttia:

 1. Tie koiran sydämeen käy vatsan kautta? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Erityisesti biigelien sydämen voittaa, kun antaa jotakin syötävää. Niin ahmattirotu se on.

   Pitäähän Hilpurille laittaa lahjapakettiin makupaloja. Peuran- ja lampaankorvat ovat ykkösjuttu.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kierrätys on hyvä asia. Jospa vielä löytyisi herkkukaupasta jokin uusi maku? Kunnon hepulit koirakavereiden kanssa on aina hauska juttu. Yhteistä aikaa ei korvaa mitkään materiaaliset lahjat. Ja vaikka leluja olisi tuhat, joku uusi pikku juttu, jonka saa vapaasti silputa on oiva lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä vinkeistä! Pitääpä tutkia herkkukaupan hyllyjä, kun ensi viikolla käydään lahjanhankintareissulla. Jos löytyisi jokin uusi tuttavuus. Vinkuleluja meillä ei Hipun mielestä ole koskaan liikaa. Laitan varmaan sellaisenkin pakettiin vaikkei se tule kestämään viittä minuuttia kauempaa.

   Yhteistä aikaa ei tosiaan korvaa mitkään paketit ja lahjakääröt. Se on arvokkain lahja.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Loppu aaringonpaeste tiältä ja tuuloo nii ettee meenoo korvat piässä pysyvä. Vuan seon tätä oekullista ilimoo näen kevväänkorvalla.
  Herkkuja ee sua ikinä liikoo minummielestä. Eekä vinkuja oo tarpeeks. Että näen koeran vinkkelistä voen lämpimästi suositella lahjaks niitä :)Ja sittä yhessä leekkimistä niihen kansa tietennii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelevat on kevätsäät, kyllä vaan. Tänään on harmaa päivä. Toivottavasti viikonloppuna paistaa.

   Kiitos asiantuntijan äänestä! Hipulle on paketoitava ainakin siis herkkuja ja vinku. Alan myös kallistumaan uuden pedin eli oman muovikaukalon kannalle. Typy kun tuppaa omimaan nykyisen kaukalon.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Nämä kelit eivät minua ja Ekaa innosta lainkaan. Koira ei lähde märkään maahan rämpimään eikä tule porttia kauemmas, jos taivaalta tulee jotain, mikä heti menee karvan alle. Tuulet ovat täälläkin olleet sellaisia, että koiran korvat ovat väärin päin päässä. Hypätään tämän vaiheen yli suoraan kesään, kiitos!
  Toivottavasti Hipulle löytyy mukavat lahjat. Meillä Ekan mielileluja ovat ne Ikean pehmot. Hyvin suuhun sopivia ja kestäviä. Tapporutistuksetkaan eivät niitä riko.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä sopisi meillekin oikein hyvin. Typy ja Hippu eivät kyllä säästä välitä. Mitä kamalampi keli, sen kivempaa ulkona on. Vesi, loska, rapa ja kura eivät haittaa.

   Hippu taitanee saada pakettiin vinkupehmon, herkkuja ja uuden sängyn. Sellaisen, joka kestäisi pidemmän aikaa kuin viikon...

   Leppoisaa viikonvaihdetta ja isosti terkkuja Ekalle meidän tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.