tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäispainit

Hyisen kylmästä tuulesta huolimatta nautimme aurinkoisesta pääsiäisestä. Kävimme muutamaan otteeseen Rajasaaressa. Hippu juosta kouhotti pitkin saarta yhdessä muiden haukkujen kanssa. Monen kokoista ja -näköistä juoksukaveria riitti ja Hipsulilla oli hauskaa. Typy innostui painimaan Hipun kanssa ja se oli Hipun mielestä ihan parhautta saarireissuillamme.

Rajasaaressa saaripainia
Rajasaari-retkien lisäksi kävimme isännän kanssa lauantaina kuuntelemassa vanhaa ranskalaista kirkkomusiikkia. Aika ajoin piipahdamme klassisen musiikin konserteissa ja yleensä sellaisissa, joissa esiintyjät eivät ole julkkis-kuuluisuuksia. Olemme näissä konserteissa törmänneet hienoihin harrastelijamuusikoihin ja -esiintyjiin. Niin nytkin, konsertti oli upeaa kuunneltavaa.

... ja pääsiäispainia.
Pari tuntia sitten isäntä vei Typyn eläinlääkäriin. Siellä meidän rakas Typsykkä on nyt jo leikkauspöydällä tai odottelee vielä operaation alkua. Yritän tehdä aamupäivän töitä ja heti, kun soitto lääkäristä tulee, lähden hakemaan Typsyn kotiin toipumaan. Miten leikkaus sujui, siitä kirjoittelen heti huomenna!

5 kommenttia:

 1. Typylle nopeaa toipumista ja kivutonta toipilasaikaa! Toivottavasti ei tule pitkä saikku, kun nämä lukukeikat ovat niin virkistäviä.

  Me ollaan täällä kuulolla, miten menee. Ja kaikki tassut pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat! Lukukoirailut jatkuvat jälleen ensi viikolla. Se on sen verran rauhallista touhua, että uskoisin Typyn pääsevän silloin hommiin.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar18. huhtikuuta 2017 klo 23.20

  Ajatuksemme on Typyssä ja toivomme tosi pikaista toipumista operaatiosta. Rauhalliset yöunet ja kivutonta heräämistä hyvään aamuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset kauniista terveisistänne. Tänään on jo paljon parempi päivä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Ihania painikuvia!
  Toivottavasti Typyn leikkaus sujui hyvin ja olo on tänään jo pirteä.

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.