sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappuiloa!


Hauskaa kevään juhlaa vappua!


Valkovuokot kukkivat ja muitakin kevään merkkejä on runsaasti ilmassa. Kuitenkin totesimme, että Puulan ranta saa rauhassa sulaa lopullisesti. Mökkivanhuksen muureja ei haluta rasittaa ympärivuorokautisella lämmityksellä pitkän poissaolon jälkeen. Grillauskin on kivempaa ilman räntäsadetta. 

Vietämme siis kaupunkivappua. Tänään suuntaamme Keravalle, jossa poikakolmikko varmasti jo odottaa karvaisia kavereita saapuviksi. Ja kun Hilpuri on toipunut ensi viikolla tehtävästä sterilointioperaatiosta, käännämme auton nokan kohti nelostietä. Joten tulossa kyllä ollaan, Kangasniemi!

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti saitte kuitenkin ne vappunakit, vaikka mökki ja grilli vielä odottelevat kesää! Juu, ja en tarkoita sitä ihmisten vappuhuvia nimeltä nakit silmillä, vaan ihan niitä kaupasta saatavia ihania pötköjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappunakkeja syötiin koko porukka ja Keravalla itsetehtyjä hampurilaisia. Herkullisia kaikki!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Vuokkoja ee näy. Eekä muitakkaa kevväänmerkkijä. Vuan iha on kelevollista vappua tiijjossa. Aenahhii vappuluun kansa :)
  Oekeen ilosta Walapurija sinnehhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappuluu on hyvä juttu. Ja myös juhannusluu, joululuu, uudenvuodenluu, pääsiäisluu, arkiluu... toteavat meidän likat.

   Aurinkoista loppuviikkoa sinne Savon sydämeen!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Párek ja Palvelijatar1. toukokuuta 2017 klo 7.09

  Iloista vappupäivää!
  Hilpurille onnea operaatioon. Hyvin se sujuu ja pian taas vilistellään häntä ja korvat suorina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän operaatio mene hyvin. Jännittää kyllä. Hippu kun ei ole missään operaatioissa aiemmin ollut eikä eläinlääkärissä ylipäätään kovin usein. Rokotukset on hoidettu ja kerran käytiin yskän takia.

   Pitäkää tassut ja peukut Hipsulle pystyssä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos pojat, meillä oli vauhdikas ja herkkurikas valpuri.

   Typy ja Hippu

   Poista
 5. Kyllä nuo kaupunkivaputkin ovat ihan mukavia. Hipulle tsemppiä operaatioon. Meillä on alettu miettiä samaa vaihtoehtoa Ekan kanssa, kun se nykyisin aivan liian yliseksuaalinen kaveri, eikä hormonipiikki tunnu auttavan.
  Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih... voi Ekaa. Hormonit jyllää. Eihän se tietysti kovin mukavaa ole. Toisaalta kai se on hyvä merkki, että on viriili. Me haluttiin Hippu leikkaukseen, jotta ei tulisi kohtu-vaivoja ja nisäkasvaimia. Kyllä juoksuistakin on ihanaa päästä eroon.

   Leppoisaa viikon jatkoa teille toivotellaan täältä tyttöjen kanssa! Ekalle muiskut.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.