lauantai 22. huhtikuuta 2017

Typy tiedottaa: hyvin pyyhkii!

Terve vaan kamut! Tulin kertomaan tänne blogiin, että olen parantunut tiistain operaatiosta tosi hyvin. Omasta mielestäni jopa niin hyvin, että en ymmärrä, miksi nuo kaksijalkaiset toppuuttelee menoani. Joo, onhan minulla toki pitkä ja lyhyt haava. Mutta ne on siististi ummessa. Jostain sisäisistä tikeistä tuo emäntä höpisee, että niiden vuoksi ei saisi riekkua.


Aatun ja Jirin äippä vinkkasi bodysta, joka on näppärä haavansuoja. Emäntä ja isäntä menivät sitten ostamaan sellaisia. Niitä voi kuulemma käyttää Hipullakin, kun sen leikkaus on vapun jälkeen. Jotenkin vaan tuntuu tämä jumpperi nololta...

Tänään on juhlittu vähän etukäteen emännän synttäripäivää lähisuvun kanssa. Saatiin Hipsun kanssa pikkupalat kakkua. Ja varastettiin kinkkupiirakkaa. Nam! 

Iso kiitos teille kaikille, kun olette lähettäneet minulle parantavia ajatuksia, säteitä ja muiskuja. Olette eri hienoja kavereita!


12 kommenttia:

 1. Upeaa, että paranet vauhdikkaasti. Äläkä yhtään nolostele, näytät tosi kauniilta jumpperissasi ja muutenkin. Pus pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Párek! Minulla on myös turkoosi jumpperi, jonka saan käyttööni jos tuo pinkki ehtii kovasti likaantua.

   Typy

   Poista
 2. Joo, toi nuttu on siävä, ihan niiku säkin, Typsykkä. Mukava kuulla, että voit hyvin. Onnee teijän äipälle, syntsät on aina herkullisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä kiittää onnitteluista ja Typy kehuista. Synttärit ja muutkin kemut on aina herkkurikkaita tapahtumia.

   Poista
 3. Hieno on tuo sinun vuattees. Ja värj on oekeen naesellinen ja kaanis. Viimistä muotia on :) Ee yhtää toenna nolostella.
  Oekeen ilonen asija ettoot ruvenna paranemmaan hyvästi. Koetahhan malttoo olla riehumata. Paranoo äkimmin huavat.
  Synttärjsankarille paljo onnee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavat on jo hyvännäköiset ja täysin ummessa. Emäntä on niitä putsannut, en tykkää siitä mutta alistun. Hippua ihmetyttää tuo minun nuttu. Kai se miettii, miksi minulla on jumpperi sisällä päällä.

   Emäntä kiittää onnitteluista. Ja kiitos sinulle Iivari kehuista. Lähetetään Hipun kanssa täältä muiskut sinulle.

   Typy

   Poista
 4. Hyvä, kun paranet noinkin nopsaan, mutta malta silti, etteivät tikit repeä. Tosi nätin bodyn olet saanut, ja nätti on tietysti sen kantajakin. Muista sitten lukukeikalla, ettei saa vielä hyppiä, vaikka olisi miten kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kehuista. Olen yrittänyt ottaa rauhallisesti ja kaksijalkaiset toppuuttelee. Lukukoirailussa olen aina rauhallinen, en hypi enkä pompi. Heilutan vain häntää vimmatusti.

   Typy

   Poista
 5. Ihana kuulla, että olet noin hyvässä kunnossa. Mulla on tuollainen body, mutta sininen, vielä tallessa sen raatelukesän jäljiltä. Se oli paljon mukavampi päällä, kuin se lampunvarjostin kaulassa. On sillee vapaampi olo. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pari päivää meni "sumussa" mutta sitten oloni alkoi rivakasti piristymään. Onhan tuo body paljon mukavampi kuin se avaruuskypärä-kauluri. Kamala hökötys! Joudun vielä tämän viikon pitämään tuota jumpperia. Vapun jälkeen on Hipun vuoro.

   Isot terkut sinulle Eka meiltä Hipun kanssa ja aurinkoista viikkoa!

   Typy

   Poista
 6. Jäätiedote Puulalta: rannasta on sulanut 1 - 2 metriä, ja muutenkin jää on puikkoontunut, eli ei ole jäälle menemistä enää juuri missään. Jos tulee kovia yöpakkaset, niin tilanne voi muuttua. Uimaan siis pääsisi, jos nyt joku olisi niin hullu, että haluaisi jäävedessä uida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia tiedosta! Taitaa vappumökkeilyt nyt jäädä... Ei uskalla ottaa riskiä, että isokorvat pääsisivät seikkailemaan jostain kohti rantaa heikolle jäälle. Pimu aikoinaan pelastettiin jäistä ja se saa olla viimeinen kerta sitä kamalaa säikähdystä ja pelkoa, että koira vajoaa jäiden alle.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.