keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kesätauko kirjastoista ja hyvästit Kypärälle sekä Teltalle

Tällä viikolla lukukoirailimme Typyn kanssa naapurikirjastossa kevään viimeistä kertaa. Kotikirjastossa kevään viimeinen keikka heitettiin jo viime viikolla. Nyt molemmissa kirjastoissa lukukoirilla alkaa hyvin ansaittu kesäloma. Töihin palataan taas syksyllä. Typsykän kanssa jatkamme naapurikirjastossa edelleen ainukaisina kuuntelijoina. Mutta ei se meidän konkaria haittaa. Naapurissa lukijoita on melko vähän, joten useammalle koiralle ei ole tarvetta ainakaan toistaiseksi. Kotikirjastossa syksyn ringissä jatkaa meidän lisäksemme kolme parivaljakkoa.

Typy ei kuitenkaan ihan laakereille jää suven ajaksi lepäämään. Kesän aikana meillä on kuuntelu- ja pr-keikkoja Muuntamossa. Mikä se sellainen Muuntamo oikein on, siitä lisää seuraavissa kirjoitelmissani. Muuntamoon olen kalenteroinut minulle ja Tyyperille neljä parin tunnin käyntiä ajalle kesä-elokuu. Siitä voi tulla eri hauskaa!

Ihan paras paikka: isännän syli.

Hilpuri on toipunut leikkauksesta hienosti. Haava on siisti ja avaruuskypärä on pistetty roskikseen. Menoa ja meininkiä meidän vauhtiveikolla alkaa olemaan entiseen malliin. Kohta voidaan piipahtaa taas koirapuistossa moikkaamassa kavereita. Typyn kanssa Hipsu on jo kevyitä painiotteluita ottanut. Typy osaa leikkiä Hipun kanssa varovaisesti ja hellin ottein.

Muistattehan Teltan? Pistimme senkin kaatopaikalle. Hippu ei yrityksistä huolimatta nukkunut siellä, kun oviaukko oli kiinni. Ja pelkkänä päiväunien nukkumapaikkana hökötys oli sen verran iso, että se vei meidän olohuoneessa turhan paljon tilaa. Yöpissit vaihtelevat viikoittain, joskus niitä edelleen tulee ja joskus ei. Telttakokeilu tähän pulmaan testattiin ja nyt mietitään tarvittaessa muita konsteja.

8 kommenttia:

 1. Muuntamo... mielenkiinnolla ootellaan minkälaenen paekka se oekee on :) Mukavata tekemistä riittää lomallahhii.
  Ja parasta etton kypärät ja muut yljmiäräset vermeet poekessa ja kummattii tytöt hyvästi parantunneet :) Tästä se kesä alakaa. Meejjän Ukki olj nähnnä ensmäeset piäskyset tänäpäevänä! Ilosta viikojjatkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtiin eilen isokorvien kanssa päivälenkillä ojan pielessä rentukoita. Nekin siis kukkivat jo, kuten myös ketunleipä (käenkaali kai virallisesti). Näin se kesä tästä tosiaan tulee!

   Ollaan kaikki iloisia, että Typy ja Hippu ovat nyt kunnossa. Tästä on hyvä aloitella mökkikausikin vihdoin ja viimein.

   Letkeän leppoisaa loppuviikkoa valtakunnan vilosoville ja muiskut!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Kivoja uutisia tommoset, että ollaan ilosia ja terveitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi hieno juttu tämä on, että tytöt on taas täysissä voimin.

   Aurinkoista viikon jatkoa ja muiskusia molemmille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Párek ja Palvelijatar18. toukokuuta 2017 klo 7.10

  Hauskaa, että tytöt ovat kumpikin toipuneet loistavasti operaatioistaan. Kokeilitteko koskaan yöpisujen estoon 'juoksuhousuja' joita käytetään juoksuaikana kotioloissa? Joku kertoi käyttäneensä koiralaan niitä myös lirahteluja estämään. Aika pian koira hoksasi ettei ole kiva lirautella housuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu ei valitettavasti suostu pitämään housuja. Menee niistä aivan paniikkiin ja suorastaan hätääntyy. On hajottanut kaikki housut, mitä on ollut. Olemme isännän kanssa tehneet ainakin sen johtopäätöksen, että osittain nuo yölirut ovat eroahdistusta.

   Leppoisan mukavaa loppuviikkoa ja Párekille isot muiskut tytöiltä!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Mukavaa kesälomaa kollegalle! Ja mielenkiinnolla jäädään odottamaan tietoja siitä, mikä Muuntamo oikein on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy kiittää ja toivottaa sinulle Sylvi leppoisaa kesälomaa. Ja yhdymme Hipun kanssa Typyn toivotuksiin. Muuntamosta kerron lisää heti, kun se avautuu.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.