tiistai 30. toukokuuta 2017

Muistoja vain

Vietettyämme vielä rentouttavan viikonlopun yhdessä isännän kanssa mökillä, palasimme sunnuntai-iltana koko poppoo takaisin kotiin. Lomaviikko Puulalla oli laatuaikaa isokorvien kanssa ja siitä jäi takataskuun paljon hilpeitä muistoja. Näimme kurkiporukan, joka vietti aikaansa rantakivillä. Joutsenpari lipui pitkin lahtea ja ihmetteli rannalla räksyttäviä biiglejä. Kuikat eivät tytöistä juuri piitanneet, kuten ei myöskään sinisorsapariskunta. Jokaisen linnunpöntön ympärillä kävi kuhina, kun mm. talitiaiset rakentelivat pönttöihin kesäasuntoaan. Koivuihin kasvoi lehdet vauhdilla ja maasta nousi jo ensimmäiset kukkaset.

Kyllä meidän Hilpustakin vielä uimari tulee.

"Joko se isäntä tulee?"

Mökkiin saatiin tehtyä kevätsiivous. Pihakalusteet odottavat nyt auringonpalvojia ja päiväkahvinjuojia. Laiturissa on portaat taas kiinni, jotta pääsee kätevästi pulahtamaan Puulaan ja sieltä pois. Pimun haudalla kukkii kukka ja huolehdin, että siellä on vihreää aina syyslomaamme saakka. Lomaviikoni suurin urakka oli vanhan "grillin" purkaminen. Heikosti kyhätty rötiskö on nyt iso kasa tiiliä kaatopaikalle vietäväksi. 

Toukokuu vetelee loppuhenkäyksiään. Itse vietän tämän kuun viimeisen päivän Tallinnassa, nyt kun kerran loman makuun pääsin. Lupaan tuoda Typsykälle ja Hippuselle taas herkkutuliaisia, isäntää unohtamatta. Ja eipä aikaakaan, kun pääsemme taas mökille. Isäntä ottaa Typyn ja Hipun kanssa sinne varaslähdön jo vajaan viikon päästä minun seuratessa perässä. Sitä ennen käymme kuitenkin ahkerasti kotikoirapuistossamme. Hippulin leikkaus on enää muisto vain ja sillä on ollut kova ikävä puistokamuja!

6 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar30. toukokuuta 2017 klo 15.39

  Hauskaa että tytöt paranivat niin hyvin ja nopeasti operaatioistaan! Teillä on tiedossa hieno mökkikesä. Tulemme varmasti näkemään upeita kuvia jatkossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ilmat lämpenee, niin mökilläkin on mukavampaa. Ja tarkenisi muutkin kuin Typy mennä uimaan... Kyllä tämä kesä on hienoa aikaa, koska mökki on meille rakas paikka.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Nyt vaan ootellaan kunnollista ja aitoo kesää, niin pääsette tytöt pulikoimaan oikeen hualella. Kesämuiskeloita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan just näin! Tulisipa vihdoinkin lämmintä,s samalla lämpenisi myös Puula. Muiskusia meidän parivaljakolta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. On sielä enämpi kesä ku tiälä. Ja siitä se vielä lämpijjää :) Tytöt ossoo lommaella sielä niinku pittäähhii. Uijja ja ottoo rennosti. Meekäläenen ajelisj takkuulla jokkaesen siivekkään matkoehisa. Sano äet.
  Mahottoman mukavija mökkipäevijä issoen muiskuin kansa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taitaa kelit alkaa lämpenemään. Ainakin toivon niin, sillä isokorvat suuntaavat tänään taas Puulalle yhdessä isännän kanssa.

   Toivottavasti teillä on kaikki hyvin. Leppoisaa alkanutta viikkoa valtakunnan vilosoville!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.