keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Toivoton toipilastapaus

Kuten ennakkoon isännän kanssa tuumittiin, Hippulin pitäminen aisoissa reilun viikon ajan on melko toivotonta. Sunnuntaina pikkuneiti oli jo omasta mielestään taas elämänsä kunnossa. Sen verran toipilas ymmärtää oman tilansa, että kiipeilyt ja parkour-harrastus ovat tauolla. Tikit eivät anna periksi ja venyttävät liikkeet eivät tunnu kivoilta. Kipulääkekuuri loppui eilen ja haava on hienosti parantumaan päin. Hyvä hyvä!

Bodya Hippu ei voi sietää. Se veivaa sen hetkessä pois päältänsä. On siis pidettävä kauluria öisin ja silloin, kun me kaksijalkaiset emme ole kotona. Eihän Hippi siitäkään tykkää mutta suostuu kuitenkin pitämään sitä ilman suurempaa showta. Itse haava ei Hippua ole kiinnostanut eikä se ole pyrkinyt sitä nuolemaan. Sen vuoksi se saa olla ilman suojavarusteita, kun kotiväki on paikalla.

Hipun tikkien varoaika ja muu leikkaukseen liittyvä jälkiseuranta on ensi viikon puolella enää tarpeetonta. Typsy on jo täysissä voimissaan ja karvakin alkaa taas pikkuhiljaa kasvamaan ajellun vatsan päälle. Mökkikautemme on odottanut avaamistaan mutta ensi viikolla pakkaamme kapsäkit autoon. Tie vie kohti Puulan rantoja ja mökkivanhusta. Toivottavasti se on pitänyt itsensä pystyssä ja hyvissä voimin talven ajan.

6 kommenttia:

 1. Hyvä juttu, kun haavat paranevat ongelmitta.
  Täällä puhaltelevat Pohjoisnavan tuulet, joten kannattaa varata mökille mukaan toppavaatteita ja villahousuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmää on ollut. Toivottavasti ensi viikolla lämpenee. Mökin perusvarusteisiin kuuluu kaikki villainen ja paksua pusakkaa. Ja polttopuuta riittää!

   Aurinkoista viikonvaihdetta toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Hyviä uutisia nuo paranemiset! :) Kohta suapi kumpanennii vilistellä mökkimaesemissa niimpaljo ku käpälistä lähtöö. Kuhan nyt malttaa tämä nuorempi neeti vielä tovin olla riekkumata. Toevottavasti.
  Ilosta reessuva mökille! Ja vuatetta matkaan, ku ee vielä niin kesä kerkijä tulla että vähissä tarkenis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkauksesta on nyt viikko ja Hippu on elämänsä voimissa... pienellä pelolla seuraan sen viipotusta mutta kaiketi se on hyvin parantunut. Vielä muutama päivä kyllä yritetään pitää se tolkuissaan noissa riehumisissa.

   Tämä kevät on ollut aivan liian kylmä! Nyt saisi alkaa jo lämpenemään. Onneksi mökillä saa takasta, hellasta ja saunasta lämpöä. Ja toppatakit niskaan, jos ei muu auta.

   Letkeää viikonloppua ja muiskusia meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Mökillä pääsette uimiskelemaan ja reippaillee, ku ootte noin näpsäkässä ja terveessä kunnossa, muruset. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Typy pulahtaa varmasti Puulaan vaikka olisi viileämpääkin vettä. Hipun kanssa katsotaan rannalta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.