lauantai 20. toukokuuta 2017

Uusien mökkimuistojen aika on alkanut

Liki tasan seitsemän kuukautta sitten laitoimme mökin oven säppiin ja toivotimme sille hyvää talvea. Vielä viimeinen vilkaisu Puulalle ja kaikki mukavat kesämuistot matkassamme lähdimme haikein mielin kohti etelää ja kotia. 

Ja nyt; sauna lämpenee par'aikaa. Typy ja Hippu nukkua rötköttävät väsyneinä päivän leikeistä. Pimun haudalla palaa kynttilä. Käki kukkuu ja koivut ovat hiirenkorvilla. Järvi on tyyni. Ollaan taas möksävanhuksen hyvässä huomassa. 

Mökki selvisi talven tuiskuista moitteettomasti. Pihahommia on vielä edessä mutta kaikki tavarat on talven jäljiltä järjestetty paikoillleen. Auto oli pakattu niin täyteen kasseja ja kapsäkkejä, että vuoronperään toinen biigleistä matkasi kanssani etupenkin jalkatilassa. 

Parasta on, että nyt kun vihdoinkin päästiin avaamaan tämän vuoden mökkikausi, ei Typpyrän ja Hilpun tarvitse palata heti huomenna kotiin. Olen lomalla ja koko ensi viikon tyttöjen kanssa täällä. Isäntä liittyy seuraamme jälleen perjantaina, kun työviikko on takana. 

Mitähän kaikkea tämä möksäkesä tuo tullessaan... sitä odotamme suurella innolla koko sakki. Aurinkoista viikonvaihdetta täältä Puulan rannalta! 

6 kommenttia:

 1. Oikein kivaa mökkikesää täältä Puulan toisesta päästä! Jiri ja sihteeri komppaavat.
  Aika kylmää taitaa olla vielä uimavesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ei ollut Puulalla vielä uintikelit, paitsi Typyllä. Aurinkoista alkanutta viikkoa teidän klaanille toivottavat Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Ihanaa mökkikesää teille kaikille!
  Me veimme rakennustavaroita perjantaina mökille ja kerran olen jo käynyt haravoimassa. Sunnuntaina kävin yksin siivoamassa sisätilat, kun siellä on aina talven jäljiltä hiiren pipanoita, niin ei sitten kukaan saa mitään tautia. Ensi viikonloppuna olisi jo mahdollista viedä sinne koko porukka. Saunan pata on vielä pesemättä, kun isäntä keitteli siellä talvella hirven päätä.... Mutta se on enää pieni homma. Kun vielä saisi Ekalle kunnon aitauksen, jotta pääsisi vapaammin liikkumaan, niin kaikki olisi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä tosiaan riittää aina keväisin kaikenlaista siivoushommaa, sisällä ja ulkona. Meillä oli kuollut myyrä mökissä ja kaiketi sen (tai hiiren) pipanoita. Ikävää!

   Ekalle paljon terkkuja ja mukavaa alkanutta viikkoa teille toivottelee Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 3. Pálvelijatar ja Párek22. toukokuuta 2017 klo 17.54

  Hieno kuvaus, oikein näemme teidät siellä nauttimassa mökkeilystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Me nautitaan mökkeilystä ihan mahdottomasti. Aurinkoista ja leppoisaa toukokuun loppua, tällä viikolla siirrytään jo kesäkuuhun!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.