torstai 10. elokuuta 2017

Kepeästi taas kotona

Olemme taas etelässä. Kesäloma on ohi ja palasimme maanantai-iltana kotiin. Isäntä on pakertanut jo pari päivää töissä. Minä tartun tänään työhommiin. Sain nauttia ihanan aurinkoisista alkuviikon päivistä yhdessä Typsyn ja Hipsun kanssa. Tehtiin pitkiä lenkkejä ja käytiin moikkaamassa lampaita. Purin kasseja ja pesin pyykkiä. Eilen vaihdoin kesäkuulumiset hyvän ystäväni kanssa ja iltaisin ollaan katsottu telkkarista yleisurheilua koko poppoo.

Kotona taas.

Tästä se arki lähtee taas kulkemaan. Typy aloittelee ensi viikolla lukukoirailut. Isännän työtilanne näyttää tulevan syksyn osalta sellaiselta, että isokorvien työpäivien jälkeiset lenkitykset siirtyvät taas pääosin minun vastuulleni. Eipä siinä mitään. Aion hyötyä siitä ja yritän saada liikaa kertyneitä kiloja karistettua pois reippailemalla tyttöjen kanssa.

Ensi kerralla kerron kuvin ja sanoin, mitä kaikkea meidän kesäloma sisälsi. Eikä suvi suinkaan ole täysin ohi. Nautitaan siis näistä lämpimän kepeistä kesäpäivistä niin kauan kuin niitä meille suodaan.


Ps. Haluan kiittää kaikkia meidän hyviä plogikamuja palveluskuntineen siitä, että olette käyneet kommentoimassa meidän kesäjuttuja. Pahoittelen, että minun osaltani kommenttien lähettäminen teidän plogeihin on jäänyt, kun olen puhelimen avulla sorannut näitä blogiasioita. Ollaan kyllä Typyn ja Hipun kanssa seurattu teidän kesäisiä puuhia ja touhuja!7 kommenttia:

 1. Tervetuloa taas arkeen! Näyttää siltä, että tytöillä on ollut paljon viestejä luettavana, kun palasitte kotiin. Mutta kyllä paluu arkeen on aina minun mielestäni niin mukavaa. Elämän rytmitys on taas ennallaan ja Ekakin saa ne 10 tunnin päikkärit, jotka lomalla jää lyhyemmiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kotimaisemissa on ollut miltei viestitulva. Kyllä on riittänyt hommaa, kun niihin on pitänyt omalla puumerkillään vastailla.

   Päikkärit jää tosiaan lomalla lyhyeksi. Etenkään Hippu ei malta juuri nukkua. Edes öisin... nyt tässä pikkuhiljaa siirrytään taas normaaliin arkirytmiin.

   Mukavaa viikonloppua teille ja Ekalle muiskut meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Niin on hianosti teil häntäviirit pystyssä, Tytöt. On varmaan valtaisa määrä posteja lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä postiviestien määrää... huh. Kyllä on lenkuroilla syynätty kaikki puskat ja pensaat. Ja merkinnät aina siihen päälle, että Beagletytöt ovat jälleen täällä.

   Typy ja Hippu lähettävät muiskusia ja aurinkoisen viikonlopun toivotukset!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Eka, Myrsky ja Tuisku ehtivät jo mainita teidän lukemattomien postien määrästä. Minäkin mietin, että kyllä lomanne jälkeen viestejä on teille varmasti kertynyt kotimaastoon.
  Mukavaa teillä taatusti on ollut lomalla, mutta veikkaan että on kiva olla taas kotonakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti on riittänyt kotikulmilla haisteltavaa ja nuuhkittavaa. Sitten pitää vielä itsekin merkkailla, että kulmilla tiedetään Typyn ja Hipun palanneeksi kotiin.

   Lomalla oli kivaa ja mukavaa. Kotonakin on tietysti hienoa olla. Mutta nyt, kun on näin kuuma, olisimme mieluummin Puulalla kuin täällä kivitalon uumenissa.

   Leppoisaa viikonloppua teille ja Pàrekille isot muiskut Typsyltä ja Hippuselta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Mukavaa arkeen paluuta ja työn iloa lukukoirailuun! Odotellaan kuulumisia, mitne uusi työsyksy lähtee käyntiin :).

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.