keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Aihetta juhlaan ja kiitoksiin

Lauantaina juhlimme ystäviemme kera pikkujoulua sekä satavuotiasta Suomea. Mukavaa iltaa tahditti hyvä ruoka sekä juoma. Välillä pistettiin lauluksi ja ottipa joku muutaman tanssiaskeleenkin. Typylle ja Hipulle tuotiin reilusti tuliaisia. Enemmän niitä kuitenkin kiinnosti ihmisille tarkoitetut antimet. Dippikastikkeet ovat Typsyn suurta herkkua. Lihapullat taas molempien isokorvien lempimakupaloja. Saimme koko poppoo olla tarkkana, ettei kaksikko lähtenyt varkaille.

"Hippu hyytyi jo. Päätti ottaa nokoset. Minä kyllä
päivystän ihan loppuun asti. Tai ainakin niin kauan
kuin tuolla pöydällä on syötävää."
Hippulin vatsa on taas kunnossa. Herkkämahaisen ruokavalio on käytössä ja lisäksi se saa kerran päivässä koirille tarkoitettua maitohappobakteerijauhetta. Hyvältä näyttää. Aion tehdä vielä tarkempaa tutkimustyötä tuon ruoka-asian suhteen. Tuskin Tyyperillekään on haitaksi vaikka ruoka olisi terveellisempää. Ei sillä, että meidän likat mitenkään huonosti olisivat syöneet. Mutta toki noissa koiranmurkinoissa on kaikenlaista.

Tänään onnittelemme Suomea. Kävimme isännän kanssa eilen elokuvissa. Näimme filmin Tuntematon Sotilas. Kohta telkkarista käynnistyy sen ensimmäinen versio. Mitä sodasta voisi ajatella... toivon, ettei sellaisia ikinä enää tule. Kylliksi ei voi veteraaneille hattua nostaa ja kiitosta antaa. Ei oltaisi näin ja tässä ilman heitä.

Hyvää itsenäisyyspäivää!


6 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar6. joulukuuta 2017 klo 15.43

  Hyvää itsenäisyyspäivää! Hienoa, että Hipun masu on kunnossa. Meilläkin on koirille tarkoitettua maihohappobakteerijauhetta purnukka aina varalla.

  Ollaan täsmälleen samaa mieltä sodasta ja veteraaneista. Mikään sotafilmi eikä -kirja koskaan pysty täysin jälkipolville välittämään mitä sodan kokeneet ovat oikeasti joutuneet kestämään. Kunnia ja kaunis kiitos heille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, veteraaneja ei voi kyllin kiittää. Toivottavasti yhteiskunta hoitaa heidät hyvin viimeiseen mieheen ja naiseen saakka. Se joukko kun supistuu päivä päivältä.

   Mukavaa loppuviikkoa toivotellen Typy, Hippu ja emäntä

   Poista
 2. Ompa hieno homma että sielä on mahat ja muut kunnossa! Maetohapot on monen mahavaevan pelastus.
  Suomee onnitellaan ja ollaan kiitollisija ja ilosija hyvästä muasta missee suahaan ellee. Toevottavasti ee ennee millonkaa tule sottoo eekä kurjuutta. Kyllä pitäsj kaekki veteraanit hoetoo viimisempiälle hyvästi siitä hyvästä että suatiin vappaa mua! Mukavata iltoo sinne ja muiskuja tyttösille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin; veteraanit tulee hoitaa kunniakkaasti viimeisen päälle hyvin. Sen tämä maa on heille velkaa.

   Leppoisaa viikon jatkoa sinne teille! Muiskut meidän likoilta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin se on ja onneksi ollaan saatu nauttia siitä jo pitkään. Toivottavasti ikuisesti.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.