torstai 12. huhtikuuta 2018

Hymyjä

Pitääkö tuon kanssa nyt riehua... näin taisi Typy taas eilen tuumia, kun Hippu härnäsi sitä roikkumalla Tyyperin korvissa. Sitten Hippu heittäytyi selälleen. Kuin kerjätäkseen huomiota. On hauskaa seurata kaksikon touhuja. Hilpurilla on energiaa vaikka muille jakaa. Typy taas ei aina viitsi ylimääräisiä hassutuksia ja leikkii Hipun kanssa ainoastaan silloin, kun sille itselle se passaa. Typyllä ei ole minkään sorttista miellyttämisen halua ketään kohtaan. Ilmeetkin ovat sen mukaisia. Eipä voi muuta kuin hymyillä meidän ihanille likoille.


Lumet ovat huvenneet vaikka varjopaikoissa valkoista vielä löytyy. Viikonloppuna näimme leskenlehtien kukkivan. Talon seinän pielessä olevat krookukset olivat myös värikkäinä. Pistin nastakengät komeroon. Ehkä niitä ei enää kaivata. Kunhan talvipakkaset ovat ohi, ryhdyn huristelemaan työmatkoja polkupyörän selässä. Kevät on kaikkein parasta aikaa ja pistää sekin hymyilyttämään.

4 kommenttia:

 1. Onneksi on lemmikkieläimiä, jotka antavat aihetta hymyyn päivittäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, minulle nuo meidän kaksijalkaiset tuovat loputonta iloa. Jos asuttaisiin maalla, olisi lisäksi muitakin lemmikkejä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Voe teetä ihanat! :) <3 Kyllä tuo hymmyilyttää meetähhii. Kevät on mukavata aekoo...kuhan nyt tulisj jollonnii. Ilosta viikolloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu on kyllä mainio, kun se heittäytyy selälleen ja silmät lautasen kokoisina pällistelee Typyä, josko se lähtisi leikkiin.

   Toivottavasti kevät alkaisi etenemään siellä teilläkin päin reippaalla vauhdilla. Aurinkoista ja leppoisaa viikonloppua!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.