maanantai 30. huhtikuuta 2018

Hauskaa vappua!

Huhtikuu on loppupuheenvuoroa vaille ja toukokuu kurkistelee jo lavasteissa. Kevät on hienoa aikaa, kun saa seurata luonnon heräämistä. Vaikka lämpötilat eivät vielä kovin korkealle kohoa, lumet ovat sentään jo häipyneet. Typsy ja Hilpu ovat hyvin innoissaan keväästä. Lumen alta on paljastunut miljoonia mielenkiintoisia hajuja. Lenkit kuljetaan pääosin kuonot maassa. Hippu noteeraa myös linnut, joista erityisesti rastaat herättävät sen uteliaisuuden. Valkovuokot ja leskenlehdet kukkivat. Sammakonkutua sekä sitruunaperhosia on jo bongailtu.
Tämä alkuviikko on kevään juhlaa. Munkkeja on jo maisteltu ja isokorvat ovat saaneet lammasherkkuja. Kauppareissulta tarttui mukaan muutama ilmapallo. Vappunakit unohtuivat markettiin mutta lupasin tytöille, että ne korvataan grillimakkaralla Kangasniemellä. 

Yhdessä Typyn, Hipun ja isännän kanssa toivotamme kaikille meidän blokikamuille ja niiden kotijoukoille sekä jokaiselle PSB:n lukijalle

Iloista vappua!


8 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar30. huhtikuuta 2018 klo 16.01

  Iloista ja onnellista vappua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, teille myös keväistä ja leppoisaa vappua!

   Poista
 2. Oekeen mukavata ja ilosta vappua sinnehhii! Ja niitä vappuherkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkuteltu on ja nautittu kauniista kevätpäivästä. Hauskaa vappua teille myös!

   Poista
 3. Kiitos, ja oikein hilpeetä Valpuria teille kaikille!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on bongattu kaikkia noita samoja asioita paitsi valkovuokkojen sijaan sinivuokkoja. Roni jopa kahlasi sammakonkutuun, kun sitä ensin ojan pientareelta katseltiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronilla on siis samoja harrastuksia kuin meidän Typyllä. Ja Hippukin meni vappuna ojaan kahlailemaan. Se oli aika uskomaton juttu!

   Mukavaa vappuviikon loppua toivotellen
   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.