perjantai 4. toukokuuta 2018

Vappuyllätys

Tähän saakka olemme luulleet, että Hippu ei ole ojissa lotraaja. Eikä se sitä ole aiemmin ollutkaan. Mutta vappuviikonlopun keväinen keli kirvoitti Hipunkin mielen kesätuulelle. Se marssi Typyn perässä ojaan ja löysi sieltä mielenkiintoisia hajuja. Parivaljakko kulki peräkanaa pitkin ojan pohjaa nuuskutellen ja välillä vettä hörppien. Melkoinen yllätys! Kyllä meillä on siis kasvamassa toinenkin uimamaisteri megapolskija Typsyn lisäksi. Pidän jo melko varmana sitä, että tulevana kesänä Hilpuri pulahtaa Puulaan tuon tuostakin.


Vietimme mukavan rauhallisen vapun ja nyt odotamme mökkikauden avausta. Se on lähempänä kuin voisi uskoakaan, pitkän talven jälkeen. Mökillä on talven aikana tehty puusavottaa ja maisema on tainnut muuttua melkoisesti. Jännittävää nähdä, miltä Puulan rannalla näyttää. Ja mitä meidän isokorvat tuumailevat asiasta. Hankin Pimun haudalle uuden lyhdyn, jota koristaa tassukuviointi. Siihen sytytän kynttilän heti, kun saavumme perille. Mutta ennen Kangasniemen reissua paiskitaan vielä töitä, läträtään kotiojissa, seurataan telkkarista jääkiekkoa sekä sitä, pääseekö Suomen Saara viisujen finaaliin. Jännitettävää riittää siis paljon koko ensi viikolle!

8 kommenttia:

 1. Onpa hauskaa, että Hippukin löysi piilossa pysyneen ojalotraajapersoonansa. :D Toivottavasti teille tulee mukava uimiskesä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoinen yllätys tuo oli sillä Hippu ei aiemmin ole ollut vesipeto. Mutta ojasta taisi nyt nousta niin hyviä hajuja, että oli pakko mennä nuuskimaan, mitä siellä mahtaa olla.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. No katoppas vuan Hippulia! :) Taetaa toellaannii tulla toenennii nelj´jalakanen uimarj teejjän huusholliin.
  Eepä liene ennee pitkä aeka mökkielämään ku on jo jokapuolelta lumet huvenna. Tytöt taetaa porukalla ryykästä järveen het :)
  Mukavata viikolloppuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on Iivari, että kun lähimaasto on kierretty, painelee Typy ihan varmasti Puulaan. Uskaltaako Hippu tehdä vielä saman, saapa nähdä. Ojissa on niin mielenkiintoisia hajuja, että Hippu taisi mennä niiden perässä läträilemään. Järvi ei ehkä haise ihan yhtä mielenkiintoiselta. Jännä nähdä, miten käy...

   Aurinkoista ja keväistä alkavaa viikkoa sinne teille ja muiskuset meidän likoilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Taitaa teidän tytöille tämän kesän aikana kasvaa joko evät tai räpylät. Varmasti on kummallakin hauskaa, kun yhdessä Puulassa polskivat.
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih... kyllä vaan taitaa meillä kohta olla kaksi vesipetoa. Ainakin ojissalotraajapetoja. Puula on varmasti vielä melko kylmä, joten voi olla, että Hippu ei sinne ainakaan vielä astele.

   Mukavaa ja aurinkoista viikkoa teille ja Párekille isot muiskuset meidän kaksikolta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Kih hih, nyt teitä on sitten kaks lutraajaa, Tytöt. Loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu meni taas eilen ojaan touhottamaan ja läträämään. Joten kyllä, meillä on nyt kaksi ojissa lotraajaa. Katsotaan, tuleeko Hipsusta myös järviläträäjä.

   Muiskusia teille pojille ja isot terkut pikkuiselle Wiima-tyttöselle!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.