perjantai 25. toukokuuta 2018

Lomalainen

Se on loma nyt! Nimittäin meidän lukukoiralla. Kävimme alkuviikosta heittämässä kevään viimeisen työkeikan naapurilähiössä. Helteinen sää oli karkottanut lukijoita mutta kyllä Typsylle rapsuttelijoita riitti. Ja sai se kuulla pari tarinaakin. YLE pyysi toimittamaan videokuvaa lukukoirasta työssään. Kuvalle on mahdollisesti syksyllä käyttöä uudessa ohjelmasarjassa. Minähän tein työtä käskettyä ja kuvasin Tyyperiä. Typyhän esiintyy liikkuvassa (ja liikkumattomassa) kuvassa jo ammattilaisen elkein.Miesmuistiin ei ole ollut näin helteistä, kesäistä ja aurinkoista toukokuuta! Aivan mahtavaa. Kaivoin kellarista esiin tuulettimet, jotta saamme kämppää hiukan viileämmäksi. Parveke on täysi pätsi eikä isokorvatkaan jaksa siellä varttia kauempaa aurinkoa palvoa. Tällaisilla keleillä pitäisi olla mökillä. Kangasniemelle tytöt pian pääsevätkin yhdessä isännän kanssa. Mutta ennen Puulan reissua vierailemme isäni ja hänen vaimonsa mökillä Haukivuorella. Se on hauskaa myös, ehkä minäkin uskaltaudun sillä reissulla jo uimaan. Ja yritän houkutella Hippulin mukaan.

Leppoisaa, kuumaa ja kaunista viikonvaihdetta teille 
kaikille PSB:n ystäville!

5 kommenttia:

 1. Aurinkoista ja maukasta lomaa lukukoirulille! Nautitaan lämmöstä ja auringosta. Jännä nähdä millainen tulee kesä- ja heinäkuusta.
  Muiskuja ja rapsutuksia!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa lukukoiralle! Vai filmitähdelle? ;)

  VastaaPoista
 3. Ilimotahhan het sittä ku sitä ohjelmata näätettään että osataan kahtoo!
  Mikäpä seon lommaellessa ku on hyvät ilimat ja työt on tehty :) Vähä oovvommakusta seon ku on näen lämmin tookokuu. Kuhavvuan riittäs kukkoo ja vihreetä sittä iha koko kesäks. Ilosta viikolloppuva sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, olispa mukavaa nähä Typy telkkarissa! Typy on kyllä ihan parasta aata lukukoirana. Joo. Terkut kaikille!

  VastaaPoista
 5. Ihanat blogikaverimme! Vilpitön pahoitteluni siitä, että teidän kommentit ovat jääneet julkaisematta. Jostain syystä Blogger ei ole ilmoittanut minulle sähköpostiin, että blogiin on tullut kommentteja. Vasta äsken hoksasin katsoa suoraan täältä Bloggerin puolelta saapuneita kommentteja ja olihan niitä taas, teiltä kamuiltamme.

  Typy ja Hippu kiittävät teidän kaikkien terveisistä!

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.