torstai 31. toukokuuta 2018

Hellettä Haukivuorella

Mökkeily on parhautta ja olikin hieno juttu, että saimme viettää helteisen viikonlopun Haukivuorella. Typy kävi ahkerasti uimassa. Minäkin uskaltauduin järveen ja vesi oli lämpötilaltaan uintikelpoista. Isokorville tuli pientä kiistaa pallosta mutta kerran leimahdettuaan kaverukset saivat toran sovittua. Typy taisi tuumia, että Hipsulta voi varastaa pallon. Mutta Hippupa ei moiseen enää suostunut, toisin kuin vauva-aikoina.

Typy kuivaili kinttujaan. Hippua häikäisi kirkas aurinko.

Vaikka en pidä ihan kamalan tukahduttavista helteistä, onhan tämä päättyvä toukokuu ollut säiden puolesta aivan upeaa aikaa. Eikä muutenkaan ole ollut valittamista. Isännällä on ollut runsaasti työkiireitä, jotka nyt kuitenkin helpottavat. Pääsimme vihdoinkin Puulalle avaamaan mökkikauden ja Typsykkä heitti kevään viimeisen lukukoirakeikan kirjastossa. Piipahdettiin Rajasaaressa ja ollaan ihasteltu täyteen loistoonsa puhkeavaa luontoa. Eikä kesäkuustakaan ole hassumpi tulossa. Mitä me silloin tullaan puuhailemaan, siitä lisää seuraavissa kirjoitelmissani.

4 kommenttia:

  1. Kyllä teillä olisi mukava olla koirana. Upeat puitteet kesänvietolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan se mukavaa kun meitä on siunattu sukulaisille, jotka omistavat kivoja kesäpaikkoja. Ja niihin saa mennä kyläilemään.

      Aurinkoista viikonloppua teille ja isot muiskut Pàrekille meidän tyttösiltä!

      Typyn ja Hipun emäntä

      Poista
  2. Voe että...on sielä lystit pietty :) Ollappa kesämökki, huokasj äet. Kyllä kuulostaa mökkielämä varsin mukavalle :) Ilosta viikolloppuva vuan sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökit on kivoja, kun mekin asumme täällä kivimuurien keskellä kaupungissa. Onneksi luontoa on täälläkin mutta ei omaa pihaa eikä sellaista vapautta kuin maalla.

      Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

      Typyn ja Hipun emäntä

      Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.