perjantai 21. syyskuuta 2018

Hieno haava

Hienosti parantunut
haava. 
Hilpurin päälaki on parantunut hienosti. Karvakin alkaa pikkuhiljaa kasvamaan takaisin. Hippu toipui operaatiosta vauhdilla. Lauantaina se oli jo omassa elementissään, joten jouduimme sen vauhtia hiukan toppuuttelemaan. Koirapuistosta pidämme lomaa vielä ensi viikon. Sitten sinne voi taas mennä moikkaamaan kavereita.

Hipun nopea tokeneminen olisi mahdollistanut mökkireissun Puulalle. Mutta isännälle sattui eilen työtapaturma, jonka johdosta päätimme jäädä viikonlopuksi kotiin. Vaiva on onneksi kohtuullisen lievä mutta liikkumiseen se vaikuttaa. Täällä on helpompi toimia, vesi tulee ja menee, keskuslämmitys pelaa. Lisäksi reilun kolmen tunnin autossa istuminen mennen tullen olisi ollut isännälle tuskaisaa. Parannellaan siis isäntäkin kuntoon ja suunnataan sitten Kangasniemelle.

Kaksijalkaisten sängyssä.
Typyn lempipaikkoja.
Sunnuntaina on syyspäiväntasaus. Ja kyllä tuolla ulkona jo varsin syksyiseltä näyttää. Kynttilöitä voisi alkaa iltaisin polttamaan, niin pimeäksi tuo vetää. Mökille niitä on ainakin hankittava iso pino syyslomaa varten. Alkuviikosta mietin, joko kehtaisi napsauttaa parvekkeen lamppuhässäkkään virrat. Ehkä odotan lokakuulle...

Ensi viikolla taas lukukoiraillaan. Hipulla on edessä sen elämänsä ensimmäinen lukukoiratyövuoro! Aikamoisen jännittävä juttu. Mielestäni tuohon hommaan ei oikein sen kummemmin voi treenailla. On vain rohkeasti tartuttava työhön. Niin tein Typsykin kanssa. Lapsiinhan Hilpu on tottunut ja tykkää niistä kovasti. Ehkä Typy voi vähän sparrata pikkusiskoa, miten toimia. Uskon, että kaikki sujuu mutkattomasti.

6 kommenttia:

 1. Tosi nopeasti ja hyvin onkin Hipun haava parantunut. Hieno juttu! Nopeaa toipumista sinne isännällekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on jo molemmat toipilaat hyvässä kunnossa. Isäntä vielä hieman kipuinen mutta kyllä se tästä. Mukavaa viikonloppua teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Hienosti parantunut haava, Hippunen, ja ilosia lukuhetkiä lasten kanssa.
  Toivotetaan paranemista teijän isännälle! Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haavasta on kohta enää muisto vain. Hienosti se on parantunut. Kuten isäntäkin. Mutta hän ottaa vielä iisisti muutaman päivän. Reipasta, syksyistä viikonloppua teille tuuliselle kolmikolle!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Meejjän ukki sannoo aena että kyllä se veres nahka jootuin paranoo vuan toesta seon vanahalla :) Hienosti on tuo nuorj nahka Hipun piässä paranna. Hyvä juttu se.
  Johan tuota voepi hyvinnii panna valoja parvekkeelle ku pimenöö jo hyvvee vaahtija. Että eekuvvuan töpselj seenään :)
  Paranemista isännälle ja mukavata uutta viikkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukki on ihan oikeassa. Kyllä ne haavat paranee nuorilla nopsemmin. Arpihan Hipulle tuosta haavasta jää mutta mitäpä se haittaa. Etenkin, kun karvat kasvaa päälle.

   Isäntä on jo paremmalla tolalla myös. Mutta muutama päivä pitää vielä liikkua verkkaisemmin. Iloista viikonvaihdetta teille sinne Savon sydänmaille! Mekin taidetaan lähteä tänään Puulan rannalle.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.