perjantai 14. syyskuuta 2018

Pääpatti on pois

Palasin Hilpun kanssa puolisen tuntia sitten eläinlääkäristä. Patti päälaelta on nyt historiaa. Ja mikä patti se sitten oikein oli? Joku karvatuppihäiriö! Patti oli poiston jälkeen halkaistu ja se oli täynnä Hipun karvaa! Enpä ole moista koskaan kuullut, että tällaisiakin "häiriöitä" voi olla. Tohtorin mukaan näihin karvapatteihin kuulemma joskus törmää. Olen hyvin huojentunut, ettei pahkura ollut millään tapaa vaarallinen.

Mentiin eläinlääkäriin bussilla. Hippu
käyttäytyi linjurissa hienosti. 

Operaatio sujui mallikkaasti. Hippu on kyllä edelleen hiukan tokkurainen ja kävi heti pitkäkseen, kun pääsimme kotiin. Typy tuli meitä ovelle vastaan ja haisteli Hippua uteliaana. Päälakeen Typsykkä ei saa kuonoaan työntää ja fiksuna koirana Typy sen ymmärtääkin ilman sen erikoisempia komentamisia. Hipulla on ihonalaiset tikit, jotka sulavat itsestään pois. Kipulääkettä se saa huomenna mutta ei sen pidempään. Lääkärin mukaan Hilpu toipuu leikkauksesta nopeasti. 

Kotona omassa pedissä. Päälaki näyttää
nyt hurjalta mutta paranee melko rivakasti. 

Tulevan viikonvaihteen otamme hissukseen kotioloissa. Hippu saa rauhassa toipua. Viikon päästä aiomme taas suunnata Puulan rannalle mikäli Hilpurin haava alkaa paranemaan hyvin. Haava on nyt melko ilkeän näköinen. Olen hyvin ylpeä Hipusta, kuinka reippaasti se tämänkin operaation selvitti. Toivon sille pikaista paranemista, jotta meidän ihana hössöttäjämme on taas oma itsensä. Leppoisaa viikonloppua myös teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Pikasta paranemista tiältähhii! Ja kerrassaan hyvä juttu että se olj vuan semmonen vuaraton patti. Ens viikolloppuna seon jo paranna ja piäsettä sinne mökkihommiin. Oekeen mukavata ja lepposata viikolloppuva sinne! Paranemismuiskut kippeelle piälle ja siskolle kansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset Iivari. Olen välittänyt terveisesi meidän toipilaalle. Kaikki sujui hienosti ja patti täysin harmiton. Hippu on jo tänään ollut taas täynnä energiaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa teille myös!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Paranemisterkkumuiskut sulle, Hippu, ja terkut tiätty myäs siskoplikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos teille tuuliselle kolmikolle! Olen välittänyt mukavat terveisenne Hipulle, joka voi jo hienosti.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Voi kun hieno juttu! Kuulostaa tosiaan vaarattomalta, ja Hipsukka paranee pian toimenpiteestä. Kampauksen estetiikkakin korjaantuu ajan kanssa, ja kaikki on taas hyvin :)
  Huojentuneen iloista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hieno uutinen, että patti oli vaaraton. Tuollaiset ovat kuulemma myös helppo poistaa. Leikkaus ei kestänytkään kauaa. Hippu on jo tänään ollut vauhdissa. Ja nälkäinen. Iloa myös teidän viikonloppuunne!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Párek ja Palvelijatar16. syyskuuta 2018 klo 10.34

  Onnittelut onnistuneesta operaatiosta. Suuri helpotus, että patti oli vaaraton. Jännä tapaus kaiken kaikkiaan. Pikaista toipumista ja hauskoja retkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Párek ja Palvelijatar! Hipun toipuminen etenee hurjaa vauhtia, mikä on loistojuttu. Onneksi patti oli vaaraton eikä sitä tarvitse enää enempää murehtia.

   Mukavaa alkanutta viikkoa teille toivotellaan täältä Typsyn ja Hippulin kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.