keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Ei hassumpi viikko

Typy täällä terve! Pyysin emäntää laittamaan kuvien muodossa meidän alkuviikon kuulumisia. Tässä niitä tulee.


Tanssittiin isännän kanssa Leonard Cohenin tahtiin. 


Hippu tunki itsensä likapyykkien joukkoon huilaamaan. 
Kummallinen kaveri. 
Toki pyykkikasassa oli pehmeää köllötellä. 


Testasin nimittäin itsekin, miten tuo koppa sopii
nukkumiseen. Hyvinhän se sopii!


Köyhäksi on mennyt, kun tämän huushollin koirat
joutuvat nukkumaan likapyykin seassa. Missä ne pehmeät, 
suloiset koiransängyt, mahtavan muhkeat täkit... miksi
tuo makuuhuoneen portti on taas kiinni, ettei pääse kaksi-
jalkaisten sänkyyn...


Emäntä lähtee tänään pieneen reissuun. Isäntä tekee pitkää päivää töissä, joten pääsemme Hipsulin kanssa hoitoon isännän vanhemmille. Yhdeksi yöksi vaan mutta on sekin kivaa! Meille on luvattu maksalaatikkoa iltaruuaksi. Aivan mahtavaa! Ja emäntä lupasi tuoda tuliaisia. Perjantaina reissataan Puulalle, joka sekin on eri hienoa. Ei siis hullumpi loppuviikko!

8 kommenttia:

 1. Totta kai likavaatekoppa sopii nukkumiseen! Siellähän kaikki tuoksuu ihanille rakkaille ihmisille! Varsinkin jos ei edes sänkyyn päästetä viereen köllimään, niin likavaatekori on ihan hyvä vaihtoehto. Suurissa pehmeissä koiranpedeissä ja täkeissä on se vika, että ne harvoin tulevat rakkaan ihmisen tuoksulla höystettyinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutte asiaa! Tuttuja tuoksuja on likavaatekoppa pullollaan. Menee se paremman puutteessa, kun ei aina päästä ihmisten sänkyyn.

   Typy ja Hippu

   Poista
 2. No nyt on ollunna luatuaekoo ku on oekeen tanssattuhhii :) Jo tok pyykkikoppaan on hyvä muata männä. Valamiiks pehmeesiin vuatteesiin.
  Oes se kyllä immeesten parempi muata sielä omassa petissä ku oes hyväks ja ilimavaks pööhityt peetteet nelj´jalakasten toemesta. Onkoon se teejjän kotj´väkj ottanna huomijjoon tuommosta asijata? Meellä neon sen jo oppinna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ole tuollaista möyhimisnäkökulmaa huomioitu yhtään! Eivät ole tajunneet nuo meidän isäntä ja emäntä. Kyllä me aika usein päästään niiden sänkyyn mutta ei aina. Jos Hilpu käy kierroksilla, portti pysyy kiinni. Kaksijalkaiset pelkää, että siltä tulee riehumispissit sänkyyn. Ja niinhän siltä on usein tullutkin... hih hih...

   Typy

   Poista
 3. Lucy ja Roni puhuvat asiaa. Juuri noin asia on.
  Mutta teillehän on tulossa tosi kivaa, ensin hellittävänä isovanhempien luona ja sitten vielä mökille. Pitäkää hauskaa tytöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä oikein kivaa, kun päästiin hyvään hoitoon ja siihen päälle vielä mökille. Ja mökillä pääsee aina sänkyyn nukkumaan, kun ei siellä ole kuin yksi huone eli se tupa, jossa ihmisväkikin sitten nukkuu.

   Typy ja Hippu

   Poista
 4. Teil on tosiaan mahtisupee viikonloppu tiados. Hyvää hoitoo maksalaatikon kera ja pulikointia järvessä. Ihan parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy kävi uimassa mutta minä en. Liian kylmää vettä vaikka tassut kävin kyllä kastelemassa. Isännän isä vei meitä hoidossa ollessamme pitkille lenkeille ja emäntä toi reissusta ison kasan herkkuja tuliaisiksi. Minä sain myös ison koirien pehmon. Ja se on vielä ehjäkin... oli siis huisin hauska loppuviikko!

   Hippu

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.