sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Neljävuotias Hippu

Meillä on tänään aihetta suureen juhlaan. Ihastuttava Hippu-neitimme täyttää neljä vuotta. Kovin nopeasti aika on juossut eteenpäin. Vastahan kannoimme kotiin pienenpikkuisen biiglevauvan. Typy otti pikkusiskon innolla ja uteliaisuudella vastaan. Kaverusten yhteiselo jäi aivan liian lyhyeksi mutta Typsy ehti opettaa Hipulle paljon koiranelämästä. Olen siitä ikuisesti kiitollinen Typylle.


Paljon, paljon onnea 
synttärisankari Hipulle!


Pidimme eilen Hipsulle synttärikekkerit. Vieraiksi saapui isännän vanhemmat sekä minun isäni vaimonsa kera. Parempaa syytä kuin Hipun synttärit ei ole kutsua meille tärkeät ihmiset kylään viettämään mukavaa ja iloista iltaa. Hippu sai lahjoja. Tänään, varsinaisena merkkipäivänä, annan sille peurankorvan. Kakkua kun se ei valitettavasti saa edes maistaakseen.

Hipusta on kasvanut reipas, iloinen, utelias, kiltti ja leikkisä beagle. Myös mainio lukukoira. Olemme niin kovin iloisia, että Hippu on osa meidän pientä perhettä. 

4 kommenttia:

 1. Muiskuja ja onnitteluita, Hippunen!

  Aurinko ohjaa, tassujen pohjaa,
  ruohikko kutittelee.
  Pikku lintunen, kulkee laulellen,
  onnea visertelee.

  VastaaPoista
 2. Párek ja Palvelijatar17. maaliskuuta 2019 klo 19.38

  Täältä myös triljoonamiljoonaa muiskua ja lämpimät onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Onnee myöhässä tiältähhii sinä ihana ja kaanis Hippu-neeto! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Lämpimät kiitokset onnitteluista, kamut. Minulla oli hauska synttäripäivä. Maha kesti hyvin peurankorvan ja sain kivoja lahjoja.

  Hippu

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.