torstai 13. kesäkuuta 2019

Liikaako leluja...

Viikko on taas lopuillaan. Isäntä ja Hilpuri ovat jatkaneet mökkeilyä Puulalla. Minut juna toi sunnuntai-iltana takaisin tänne etelään. Mökillä nautittiin vallan upeista kesäilmoista. Uimassa käytiin myös. Veden lämpötila oli 23 asteessa. Aivan mahtavaa! En muista milloin viimeksi järvivesi olisi tähän aikaan kesästä ollut noin lämpöistä.

Hippu ja perjantainen
tuliaislelu. Huomenna
se saa vielä yhden lisää.

Alkuviikosta piipahdin yön yli retkellä Tallinnassa. En valitettavasti löytänyt Hipulle mitään sopivaa tuliaisherkkua. Ostin kuitenkin lelun. Lelun vein sille myös perjantaina, kun menin mökille. Isäntä sanoi, että leluja alkaa kuulemma olla jo riittämiin... mutta Tallinnasta piti vielä yksi hankkia, sillä enhän minä tyhjin käsin voi reissusta palata. Muistin toki myös isäntää, joka on rehkinyt möksällä nikkaroiden aittaan uutta kuisti-terassia. Hilpu on toiminut aputyttönä, lähinnä lautakasoja haistellen ja rannassa vahtia pitäen. Hyvä se on, että joku vartioi mökkipihaa, kun isäntä on keskittynyt rakennushommiinsa.

Isäntä on rakentanut
mökillä aitalle uutta terassia.

Kesälomani alkuun on vielä muutamia viikkoja. Työkuviossa on saatu päätös hyvin pitkään löysässä hirressä roikkumisen jälkeen. Iso muutos on tiedossa ja nähtäväksi jää, mitä syksy tuo tullessaan. Joudun miettimään, mikä on omalta kannaltani järkevää. Lisäksi on suuri mahdollisuus, ettei  työpaikkaa enää edes ole. Lomaa odotan innolla. Se tulee tarpeeseen ja kivoja suunnitelmiakin meidän laumalla on. Ja ennen kesälaitumille pääsyä hyppään taas huomenna Mikkeliin menevään junaan. Siellä minua ovat vastassa isäntä ja Hippu. Edessä on taas rentouttava viikonloppu minulle tärkeimpien kanssa.

6 kommenttia:

 1. Ohhoh... Isoja juttuja tosiaan syksyllä edessä. Onneksi kesän saa levätä välissä, että olet sitten valmis syksyn muutoksiin. Mukavaa mökkeilyviikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jää nähtäväksi syksyllä, mitä mullistuksia työmaallani tapahtuu. Valitettavasti kovin monelle ei mitään positiivisia. Mutta nyt odotellaan kesälomaa ja sitä, mitä kaikkea kivaa se tuokaan tullessaan. Ainakin mökkeilyä Puulalla.

   Aurinkoista viikonvaihdetta teidän pesueelle!

   Hipun emäntä

   Poista
 2. Toivottavasti lauantai on ollut Puulalla aurinkoinen ja huomisestahan pitäisi tulla hellepäivä.
  Juu, ei leluja voi mitenkään olla liikaa! Mitä useampi sen parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai oli sateisen harmaa mutta sunnuntaina Puulalla oli helteistä. Upea ilma! Ja hieno viikonloppu muutenkin. Nyt koko lauma takaisin kaupungissa ja odottelemme juhannusta.

   Hipun emäntä

   Poista
 3. Kesä ja loma ensin ja sittä vasta syksy. Toevottavasti kaekki järjestyy parraempäen.
  Viettäkeehän oekeen ihanata viikolloppuva ja lommoo :) Meejjän Ukki aena sannoo että asijjoella on tapana järjestyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiivinen mieli on pidettävä yllä ja toivottava parasta. Onneksi työ ei ole elämäni tärkein asia, ei ole koskaan ollut. Ne tärkeimmät löytyvät kotinurkista ja hienoista ystävistäni.

   Meillä oli leppoisan letkeä viikonloppu mökillä. Ja juhannuksena suunnataan taas mökkeilemään, Kotkan suuntaan.

   Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.