lauantai 30. marraskuuta 2019

Hauskoja retkiä ja lenkkejä

Kävimme sunnuntaina pitkästä aikaa Rajasaaressa. Mytölle se oli ensimmäinen retki kyseiseen koirapuistoon. Kaksikko otti täyden ilon irti reissustamme. Mytöllä oli aivan valtavan hauskaa, sillä juoksu- ja leikkikamuja riitti. Hippu oli täysillä menossa mukana. Oli mukavaa seurata isokorvien ilonpitoa ja vaikka Hippuli reissun päätteeksi kieri jossakin erittäin pahanhajuisessa läjässä, oli meillä kiva retki.

Rajasaaressa.

Ja iloista menoa oli eilisellä iltalenkilläkin. Satoi lunta ja siitäkös Myttis suorastaan sekosi. Ensilumen se on ehtinyt jo kokea mutta silloin saatu lumi ei maahan juuri jäänyt. Nyt lunta tuprusi enemmän ja Myttö villiintyi. Se kaivoi ja haisteli maata, hyppi ja pomppi. Välillä Myttönen houkutteli Hipunkin mukaan lumileikkeihin. Odotan innolla sitä, jos saadaan kunnon kinokset talven aikana. Myttö on varmasti haltioissaan.Ensi viikolla vietetään itsenäisyyspäivää. Sen lisäksi teen lyhyen lomareissun Tallinnaan ja avaamme innolla joulukalenterin luukkuja. Ne, jotka tätä meidän plogia seurailevat, eivät varmaankaan ylläty siitä, miten pidän joulusta. Joka vuosi kun jaksan sitä kirjoitelmissani kehua. Joulu on ehdottomasti minulle vuoden tärkein ja rakkain juhla. Joten voitte arvata, miten iloitsen huomenna alkavasta vuoden viimeisestä kuukaudesta. Leppoisaa joulun odotusta myös kaikille Teille! Ja pysyttehän matkassamme mukana.

4 kommenttia:

 1. Ompa mukava ku on sielläe lunta! Kyllä en tiijjä mukavampoo ku lumessa mylleeminen :) Taetaa sielä Myttönennii olla sammoo mieltä.
  Joolu on kyllä paras juhla vuuessa. Eekä toellaankaa vuan lahjoen taatta. Taekka syömisen niinku monet uatteloo. Se yhesääolo ja mukava raahasa tunnelma kuusen kyntteliin valossa... <3 Lepposata joolunootusta sinnehhii ja mukavata Tallinnan reessuva :) Matkassa ollaan teejjän plokissa ku teeppi tukassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumet suli pois mutta toivottavasti valkea maa palaa pian. Nyt on vesisadetta ja se ei ole kivaa. Reissuni meni mukavasti ja joulua odotellaan innolla. Ja siinä ei tosiaan ole tärkeintä lahjat ja muu mammona.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa teille toivottaa Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 2. Olipa kiva retki koirasaareen :) Toivottavasti pian saadaan lisää sitä ihanaa lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirasaaren reissu oli oikein onnistunut. Myttö sai riehua sydämensä kyllyydestä sekä Hipun että uusien tuttavuuksien kanssa.

   Toivottavasti lunta sataisi taas pian. Nyt on ollut pelkkää vettä ja harmautta viime päivät.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.