perjantai 20. tammikuuta 2023

Hippu Helsingin Sanomien Lasten uutisissa

Tällä viikolla julkaistiin Helsingin Sanomien Lasten uutisissa ennen loppiaista tehty haastattelu meidän Hipusta. Paperilehden juttua en ole itse vielä nähnyt, sillä lehti on vain tilattavissa eikä ilmesty verkossa eikä irtomyyntinumerona. Lasten uutisten toimittaja lupasi laittaa minulle sekä kirjastoon lehtiä tulemaan, joten postilähetystä siis odotellessa...

Tänään julkaisiin kirjastolla tehty videouutinen. Itse, toiveistani huolimatta, näyn aivan turhan paljon tuossa videossa. Mutta eipä sille enää mitään mahda... ja mitäpä sitä ei tekisi hyvän asian eli lukukoirailun tunnetuksi tulemisen puolesta 😁 

Hippu hoiti haastattelun loistavasti. Sen kanssa on helppo lupautua mukaan tällaisiin juttuihin, sillä tiedän, että Hippu hoitaa tilanteen kuin tilanteen mallikkaasti. Tässä alla siis lukukoiran työstä kirjastossa, olkaa hyvä:


Video löytyy myös Hesarin sivuilta. Olen pitkin tätä aamua saanut ilahduttavan paljon ystävällistä palautetta jopa yllättäviltäkin tahoilta. Olen suorastaan hiukan häkeltynyt siitä, miten kivoja viestejä olemme Hipun kanssa saaneet. Olemme isännän ja Mytön kanssa superylpeitä meidän ihanasta Hipusta 💓 

Toivotan sinulle koko meidän poppoon puolesta leppoisaa viikonloppua! Ja ihanaa, saadaan pakkaskeliä taas tänne eteläänkin ja vesisade lähti toistaiseksi muualle.

9 kommenttia:

 1. Voe miten on hyvä juttu tehty! Oekeen ootta evuksennu kumpanennii siinä, niin lukukoera ite ku emäntähhii :)
  Sietää kumpasennii olla ylypee itestään <3
  Oekeen hyvvee viikolloppuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iivari tuossa ehti jo sanoa saman mikä meilläkin oli kielen päällä. Hyvä video ja kumpikin esiinnyitte rauhallisesti ja hyvin. Onnea!

   Poista
  2. Suuret kiitokset Iivari! Ja suuret kiitokset Párek! Te meidän ihastuttavat blogikamut. Nuo teidän kauniit kehut lämmittävät mieltä ja sydäntä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Olipa mukava ja asiantunteva haastattelu lukukoiratoiminnasta! :) Vahva kokemus välittyi teistä molemmista. Hippu on tosi suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset ystävällisistä sanoista. Haastattelu jännitti mutta hengissä selvisin. Hippuhan veti sen kuin ammattilainen.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Siis, niin ihana video, Hippunen! Terkuin Puhurit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kovasti paljon! Hippu esiintyi hienosti ja kuin ammattilainen konsanaan.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. mie lukaisin jutun ihan paperiversiosta ja ennen lukua jo katoin kuvasta että tutunnäköinen tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyksenä tuli, että Helsingin Sanomien Lasten uutisten paperilehteen päätynyt juttu olikin julkaistu myös Hesarin päälehdessä. Mutta hienoa, että lukukoirailu saa julkisuutta.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.