sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Kemuissa Keravalla ja PR-hommia medialle

Hyvää jatkoa tälle alkaneelle vuodelle 2023! Joulu on pakattu laatikoihin seuraavaksi 11 kuukaudeksi. Loppiainen ja joululoma on vietetty. Itse ryhdyn piipahtamaan taas aika ajoin konttorilla. Onneksi etätyöpäiviäkin kyllä riittää. Alamme virittäytyä takaisin normaalimpaan eloon, joka alkaa huomenna. 

Meidän uusi vuosi on alkanut mitä parhaimmissa merkeissä 😀 Toivottavasti tämä myötätuuli kantaa läpi alkaneen vuoden ja pysymme mallikkaasti pinnalla. 


Uudenvuodenaatoksi meidät oli kutsuttu kekkereihin Keravalle. Patu oli kovin iloinen, kun sai meidän likat taas kylään. Kolmikolla riitti rapsuttajia ja toki karvakuonot saivat myös juhlaherkut. Me kaksijalkaiset nautimme suorastaan ylenpalttisista talon emännän laittamista tarjoomuksista. Ne huuhdottiin alas kuohujuomalla. Kävimme puolilta öin koko sakki katselemassa ilotulituksia. Hippu ja Patu eivät tykänneet paukkeesta vaikka Patu on sentään aito metsästyskoira. Myttö taas ei ollut moksiskaan. Päätimme naisporukalla palata koirien kanssa takaisin sisätiloihin, kun olimme tovin ulkona ihmetelleet ja jätimme juhlaseurueen miesväen katsomaan rätinää ja värisäihkettä.


Patu pääsi Hipun ja Mytön isännän syliin. Siinä se katseli tyytyväisenä, kun Myttö mustasukkaisuuksissaan räksytti sille. Kaksikolla on aina hiukan kisailua ihmisten huomiosta. Hippu ei jaksa kakaroiden mustankipeysdraamoista välittää. Meillä oli oikein hauska ilta Keravalla ja taksimatkalla kotiin kuskikin kehui, miten rauhallisia matkustajia meidän tyttöset ovat. Taisi juhlijoita väsyttää 😂 Myttö muuten matkusti junassa elämänsä ekaa kertaa, kun menimme Keravalle. Matka sujui hienosti, kuten arvelimmekin.


Keskiviikkona Hippusella olikin vauhdikas päivä. Lopetin työpäiväni jo ajoissa ja läksimme kohti naapurikirjastoa. Hipulla oli edessä haastattelu Helsingin Sanomien Lasten uutisiin! Ensin kuvattiin haastattelu lehden nettiversioon ja sen jälkeen otettiin kuvia printtijulkaisua varten. 

Minua jännitti tietysti enemmän kuin Hilpua. Kuvaussessio meni todella hyvin ja Hippu poseerasi kuin vanha tekijä. Toimittaja kehui Hipun rauhallisuutta ja kuvauksellisuutta. Olin niin kovin ylpeä meidän Hipusta 💗 Itse en halua julkisuudessa paistatella ja esitin toiveen, että sekä filmattava että painettava kuvamateriaali keskittyisi Hippuun. Oman ääneni jouduin toki filmille antamaan. Saapa nähdä, miltä lopputulos näyttää... ja se nähdään muuten reilun viikon päästä. Juttu menee todennäköisesti Hesarissa maksumuurin taakse mutta kerron kyllä täällä, kun se on katseltavissa ja luettavissa. 


Kun olimme palanneet juttukeikalta kotiin, Hippu sai hyvin ansaitsemansa iltaruuan. Sen jälkeen suuntasimme meidän "kotikoirapuistoon" ja tälle reissulle Myttökin pääsi mukaan. Saimme  alkuviikosta viestin Hipun veljeltä Winstonilta, että se on tulossa tänne Etelä-Suomeen kyläreissulle. Sovimme siis treffit keskiviikkoillalle. Sisarusten tapaaminen oli täynnä iloa. Myttö mahtui hyvin joukkoon mukaan vaikka hiukan ensin ärhentelikin Winstonille. Myttö Mustasukkainen... 


Olemme tavanneet Winstonin ja sen emännän viimeksi syksyllä 2019. Tuolloin Myttönen oli vielä vauva, joten jätin sen kotiin. Jo silloin huomasimme Winstonin emännän kanssa, miten samannäköisiä sisarukset ovat. Samaa tuumimme tälläkin tapaamisellamme. Useamman kuin kerran, kun juttelin Hipun kuulumisia, osoitin samalla Winstonia. Ja Winstonin emäntä teki samoin 😁 Ne ovat todella kuin kaksi marjaa ja toistensa klooneja, Hippu ja Winston. Niillä on myöskin melko samankaltaiset luonteet. Molemmat ovat kilttejä, herkkiä ja hyvin ystävällisiä beagleja. Winston toimii koulukoirana ja siihen hommaan se sopii varmasti paremmin kuin hyvin. Aivan kuten meidän Hilpa lukukoirailuihin. Winstoniin voi tutustua lisää täällä.


Loppiaisena sitten rauhoituttiin värikkään viikon jälkeen. Täällä etelässä on ollut mukavia ulkoilukelejä ja onneksi ne povatut kovat pakkaset eivät saapuneetkaan. Olemme ulkoilleet pitkillä lenkeillä tämän viikonlopun ajan. Hippu lomailee vielä ensi viikon lukukoiran hommista ja sen jälkeen alkaa kevään työkeikat. Mytön laihdutuskuuri on alkanut tepsimään ja siltä on saatu hieman painoa putoamaan. Ainakin Myttöskän valjaista jo huomaa, että se on hoikistunut. Hyvä näin. Jatkamme tällä linjalla, jotta paino saataisiin ihannelukemiin. Tuosta painonpudotuksesta voisi toki ottaa tavoitteen myös itselleenkin... 

8 kommenttia:

 1. Kyllä se pittää niivvuan uatella että tämä vuosj on hyvä vuosj :) Sisarukset on kyllä niin samannäkösijä ettee kyllä erota kumpiko on Hippu ja kumpiko Winston! - Hieno nimi muuten veljellä...semmonen ihan uateliselta kuulostava.
  Voe mitenkä hieno homma että oekeen valtakunnan piälehteen hoksasivat tehä juttuva Hipusta :) Kyllähän myö plokikamut on tiijjetty että Hippu on viksu ja kaanis ja lukukoerauatelija vuan hyvä ku nyt älysivät tuollae lehessä <3
  Oekeen ihanata vuuen alakuva sinne teelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Winston on hieno kaveri. Sillä on veli Platon, joten komea nimi hänelläkin. Tällä viikolla ilmestyy juttu ja video Hipusta. Olemme niin ylpeitä meidän lukukoirasta!

   Mitä parhainta vuoden jatkoa sinulle ihana Iivari toivottaa Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 2. Taas on teil ollu kivaa ja mukavaa, Tytöt. Ihan kun toi Patu olis mäykky?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patussa on saksanmetsästysterrieriä sekä karkeakarvaista mäyräkoiraa. Aika reilusti se mäykyltä näyttää. Ihana kaveri!

   Hienoa alkaneen vuoden jatkoa teille tuulinen kolmikko!

   Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 3. Hippu on aito julkkis! Oikein edustava kuvakin tuli, tietenkin, kun kaunotar on kyseessä. Hauska postaus, jota on kiva lukea. Kolmen viikon päästä eukkokin taas näkee paremmin, kun vihdoin pääsi silmälääkäriin ja sai tilattua kahdet lasit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset Párek ja Palvelijatar. Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja parempaan päin noin terveysvinkkelistä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Minäkään en halunnut itseäni lehteen, kun paikallislehti teki meidän lukukoirailusta lehtijutun joku vuosi, vaan pyysin, että vain koira näkyisi kuvassa. Koirahan siinä sitä paitsi sen työnkin tekee eikä omistaja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Videolla jouduin toki puhumaan, koska Hippu ei osaa ihmisten kieltä. Mutta muuten, toivottavasti, sekä printtijutussa että videolla pääosassa on Hilpu. Se nähdään tällä viikolla!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.