tiistai 25. elokuuta 2009

Punkki Show

Inhottava olio!
Pimusta on kuluvan kesän aikana löytynyt punkkeja enemmän kuin koskaan. Niitä on nypitty sekä sormin että punkkipinsetein (hienommalta nimeltään punkinpoimija). Ne tapaukset, jotka ovat kävelleet pitkin Pimun karvapeitettä, on poimittu sormin ja raa´asti runnottu hengiltä (tai heitetty tuleen). Ne taas, jotka ovat jo ehtineet pureutua nahkaan kiinni, on irrotettu poimijalla ja ovat saaneet saman karmaisevan kohtalon kuin jaloillaan kävelevät tapaukset. Pimussa onkin lukematon määrä rupia, kun siltä on poistettu näitä ikäviä verenimijöitä. Niistä kun useimmat ovat kuitenkin ehtineet iskeä leukansa kiinni ihoon.

Punkkeja vastaan löytyisi erilaisia rasvoja ja punkkipanta. Olen kuitenkin lukenut, että näitä karkottimia ei saa käyttää mikäli koira nukkuu ihmisten kanssa samassa pedissä. Joten sen vuoksi emme ole Pimulle punkkipantaa tms. hankkineet. Lisäksi en tiedä, miten nämä aineet ym. kestävät vettä, sillä Pimu ui kesällä aina tilaisuuden tullen, etenkin kuumina kesäpäivinä. Viekö vesi niistä tehon, pitäisi varmaan perehtyä asiaan tarkemmin. Isäntä kyllä totesi, että hyvinhän tässä on pärjätty tähänkin asti ilman punkkipantoja ja Pimusta on lyhyen karvan ansiosta helppo löytää nämä riiviöt. Pitää paikkaansa, mutta toivottavasti ensi kesänä ei ole edessä samanlaista punkki showta.

Eilen Pimu joutui luopumaan sinisistä "lisäripsistä", kun tikit luomileikkauksen jäljiltä otettiin pois. Lääkäri totesi haavan parantuneen hyvin ja Pimu taisi olla onnellinen, kun lääkärireissu osoittautui vain lyhyeksi piipahdukseksi vastaanottohuoneessa. Toivotaan, ettei sinne tarvitse vähään aikaan palata. Uskon, että Pimukin on samaa mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.