lauantai 9. tammikuuta 2010

Edessä arjen ilot


Kohta on talven osalta lomat pidetty ja arkinen aherrus alkaa. Leppoisa joulu, iloisen kupliva vuodenvaihde ja lepäilylle pyhitetty loppiainen ovat siis takanapäin. Isäntä on saanut lomailla pidempään kuin minä, itse kun olen muutamat välipäivät käväissyt töissä "lomalla". Niin, välillä töihinmenoa on todella voinut kutsua lomaksi tämän beaglenpentuprojektin pyöriessä täysillä täällä kotona... Ja pennun vielä ymmärtää, mutta kun Pimuakin on joutunut vahtimaan sen riehaannuttua välillä ihmeellisiin tempauksiin Typyn yllyttämänä.

Pitäkää peukkuja, että huushollimme on vielä pystyssä luppakorvien jäljiltä, kun palaamme työpäivien jälkeen kotiin. Toivon, että Pimu pitäisi edes jonkinlaista jöötä pikkumonsterille. Totuus taitaa kuitenkin olla se, ettei Pimusta kovin hyväksi lapsenlikaksi ole. Se kun itsekin todella elää toista lapsuuttaan. Kunhan edes huonekalut ja naapurisopu säilyisivät... Vahinkolista on vielä varsin lyhyt:
  • Typy: ulkovärivalojen johto syöty poikki kaksi kertaa. Matti Röngän omistuskirjoituksella varustettu "Tuliaiset Moskovasta " järsitty uuteen uskoon (en ollut ehtinyt kirjaa vielä edes lukea).
  • Pimu: Typylle hommattu rottinkipeti järsitty ja syöty useasta reunasta. Emännän sukat revitty niistä Typyn kanssa taistellessa. 
Ja jatkoa seuraa, se on varma!

Ps. Rockin kuningas olisi täyttänyt eilen 75 vuotta. Suuret onnittelut sinne jonnekin, keep on rocking!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.