maanantai 4. tammikuuta 2010

Vuosi vaihtui

Vanha vuosi on takana ja uusi alkanut. Toivottavasti vuosi 2010 tuo tullessaan kaikenlaista hauskaa ja kivaa. Toivon tietysti myös terveyttä ja menestystä sekä meidän perheelle että kaikille läheisillemme ja ystävillemme. Ja tietysti teille, hyvät blogin lukijat!

Meidän vuosi vaihtui kotona mukavassa sukulaisporukassa. Typy keräsi paljon ihailua ja Pimu sai tuliaisiksi mm. nakkipaketin ja runsaasti rapsutuksia. Raketit katsottiin ikkunasta, tällä kertaa isäntä ei ostanut omia paukkuja. Yleensä niitä on joka vuosi ollut ja Pimu on ollut mukana ampumistouhuissa. Se ei koskaan ole pelännyt pauketta ja on ollut mukavaa, ettei vuodenvaihde ole tuottanut meillä mitään ongelmia. Ei ole tarvinnut lähteä maalle karkuun rakettien räiskettä tai antaa Pimulle jotain rauhoittavia pillereitä. Ja yhtä tyyni reaktio näytti olevan myös Typyllä, se taisi enemmän hätkähtää meidän ihmisten naurunremakkaa kuin ulkona paukkuvia ilotulitteita.

Kuonot siis kohti alkaneen vuoden seikkailuja, joista kerron tässä blogissa. Pysykää kuulolla, mitähän kaikkea sitä onkaan edessä...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.