tiistai 8. kesäkuuta 2010

Rinkka ja reissumies (sekä beagle)

Rinkka pakattiin ja teltta kaivettiin esiin, sen jälkeen oli aika hypätä autoon ja suunnata kohti Pirkanmaata. Isäntä ja Pimu lähtivät reissuun minun ja Typyn jäädessä pitämään huushollia pystyssä. Ja pystyssähän tuo on pysynyt vaikka Typy on jäänyt ensimmäistä kertaa elämässään koko päiväksi yksin kotiin, emännän kun pitää käydä töissä (kesälomaan on vielä piiiitkä aika).

Retkeläiset ovat saaneet nauttia mukavista kesäsäistä, aurinko paistelee ja hyttysiä riittää. Ja kuulemma punkkeja myös, isäntä on nyppinyt niitä Pimun karvoista jo mielin määrin. Eläinmaailman "ihmeistä" matkalaisille on tähän mennessä näyttäytynyt ainakin ritariperhonen. Mitä muuta matkan aikana tulevat vielä näkemään, siitä lisää seuraavassa bloggauksessa. Hyiseen järviveteenkin Pimu sai tehdä lähempää tuttavuutta, koska se oli kierinyt sontakasassa ja isäntä joutui pesupuuhiin. Retkillekin otetaan tosiaan shampoopullo mukaan, pesuhommiin kun on opittu varautumaan.

Pimu on jaksanut matkassa hyvin mukana vaikka sää on lämmin ja ikääkin on jo jonkin verran. Teltassa nukkuminenkin sujuu kuulemma vanhalla rutiinilla. Matkalaiset ovat siis hyvissä voimissa, muonaa riittää loppureissun ajaksi ja hyttysmyrkytkään eivät pääse loppumaan. Me Typyn kanssa jatkamme kodin pystyssä pitämistä ja odottelemme väsyneitä, mutta onnellisia reissulaisia loppuviikosta kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.