torstai 9. syyskuuta 2010

Rakkaat tihutyöläiset

Edellisessä kirjoituksessani kehuin karvakorvia siitä, miten paluu arkeen on sujunut mallikkaasti ja tihutyöt ovat jääneet nenäliinoihin, joita kilvan on revitty takkien taskuista. Olisi pitänyt koputtaa puuta, kun menin moista hehkutusta pitämään...

Kuluvalla viikolla kaverukset olivat maanantaina tutustuneet kameran saloihin; ylimääräinen muistikortti ja ekstra-akku oli järsitty uuteen uskoon (=käyttökelvottomia). Tiistaina emännän käsilaukulle oli kaiketi löytynyt käyttöä ja hihna oli nakerrettu säpäleiksi (ei saa korjattua). Lisäksi toisesta koiranpedistä oli revitty sisukset ulos ja olohuoneen lattia olikin superlonilla kuorrutettu. Alkuviikon ohjelmaan voidaan lisätä myös Pimun vatsanväänteet, jonka ansiosta pääsin eilen mattopyykille kolmen matollisen verran. Eikä unohdeta lukuisia nenäliinoja, joita löytyy silputtuna miltei joka huoneesta. Eilinen päivä tuotti kyllä iloisen yllätyksen, sillä nenäliinojen lisäksi muuta hävikkiä ei oltu tehty.

Nuo ihanat rakkaat suloiset beagletyttömme... Mutta: onneksi kamera toimii ja tuhotut "osat" olivat vain varakappaleita. Minun olikin jo aika saada uusi käsilaukku ja matot olisi joka tapauksessa pitänyt pestä. Uusi koiranpeti on ollut ostoslistalla jo pitkään ja nenäliinoja meillä on aina pakettikaupalla siivouskomerossa. Eli annan neitokaisille anteeksi ja sovitan kalenteriini shoppailureissun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.