keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Maista makkaraa!

Pysytään edelliseen bloggaukseen liittyen ruoka-aiheessa. Piipahdin nimittäin menneenä viikonloppuna Tallinnassa. Ja kuten aina ennenkin, toin tältäkin reissulta isokorville maukkaita tuliaisia. Pimulle ja Typylle ei ole vaikea keksiä matkatuomisia, sillä parhaita ovat kaikki syötäväksi kelpaava. Isännän mielestä tuliaisten osto koirille on huvittavaa mutta tottakai kaksikkoa pitää muistaa! Ne raukat kun eivät juuri Kangasniemeä ja Savonrantaa pidemmälle matkustele. Saavat siis osansa ulkomaan fiiliksistä tuliaisten muodossa.


Maiskis ja lurpsis!
Paras tuliainen, mitä Tallinnasta (ja Virosta ylipäätään) voi koirimuksille tuoda, on makkara. Rasvainen, lihaisa, aito virolainen makkara. Ei mitään light-kevytlenkkiä vaan kunnon tavaraa! Pimu söi herkkupalansa hitaasti nautiskellen Typyn nielaistessa melkein koko makkaran kerralla kuonoonsa. Onneksi paketti sisälsi kuusi "rasvatikkua", kolme molemmille. Ja kun annoin ne kolmena päivänä peräkkäin, uskon että viimeisestä makkarasta Tyyperikin osasi jo nauttia. Lisäksi ostin myös koirille tarkoitettuja kanaherkkuja, niitä on vielä jäljellä ja ne nautitaan ensi viikonloppuna.

Kevättä on jo mukavasti ilmassa. Sen huomaa aamulenkillä, kun seitsemän jälkeen alkaa olemaan jo melko valoisaa. Ne kamalat paukkupakkasetkin hellittivät, toivottavasti lopullisesti tämän kevään osalta. Koirien kanssa on siis palattu normaaleihin lenkkien pituuksiin ja nautittu auringonpaisteisista ulkoilureissuista. Siellä ne Tallinnan tuliaisetkin saa kyytiä keväthankia tarpoessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.