maanantai 9. toukokuuta 2011

Kerran vielä, tytöt!

Jotta bikinikuntoon pääsy olisi taas hieman kaukaisemmissa haaveissa, herkuttelimme lauantaina vielä kerran täytekakulla juhlistaen emännän syntymäpäivää, tällä kertaa sukulaisten kesken. Ja tietysti myös Pimu ja Typy saivat palaset kakkua vaikka Typy ei malttanutkaan odottaa rauhassa omaa annostaan vaan kävi salaa nuolaisemassa kermaa kakun reunasta kahteen eri otteeseen... Omaa tyhmyyttäni, että jätin kakun liian lähelle pöydän reunaa. Typsy osaa käyttää tilaisuuden hyväkseen ja kun emännän huomio kiinnittyi vieraiden kanssa seurusteluun, oli ruokavarkaan aika iskeä.

En tiedä, johtuuko se Typyn menossa olevasta juoksusta, mutta Pimu on ollut erityisen huomaavainen Typyä kohtaan viime päivien ajan. Kärsivällisesti ikäneito antaa Typyn nuuhkia itseään, välillä nuuhkitaan jopa nenät vastakkain ja pitkästä aikaa Pimu antaa Typyn nukkua vieressään sohvalla. Tänäkin aamuna löysin parivaljakon sohvalta kylki kylkeä vasten, kun kömmin makuuhuoneesta aamukahvin keittoon. Eilen Pimuli lepuutti päätään Typyn lonkalla, kun tytöt ottivat päivätirsoja keittiön pöydän alla. Tätä ei ole tapahtunut ainakaan minun silmieni edessä ikinä. Ehkäpä Pimu tietää, että Typyllä on menossa vähän kurjat päivät ja pikkuakan suhteen pitää olla nyt huomaavainen ja lempeä.

Jälleen kerran ihailen Pimun viisautta ja hienoa luonnetta. Vaikka tytöt ottavat välillä kovastikin yhteen (mikä on onneksi melko harvinaista) ja Typy yrittää hyppiä Pimun silmille, huolehtii vanha neiti Typystä kuin omasta pennustaan. Se lämmittää mieltäni kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.