keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Nyt pelataan!

Sunnuntaina sateli lisää lunta. Paljonkohan sitä vielä mahtanee tulla... Kun olimme isännän kanssa poikenneet vaaliuurnalla, teimme pitkän metsälenkin isokorvien kanssa. Ihastelimme matkan varrella talvisen metsän kauneutta ja tytöt pistivät välillä leikiksi. Pimu on saanut kummallista uutta energiaa lumen tulon myötä eikä ole ollenkaan harvinaista, että se peuhaa Typyn kanssa lumen keskellä. Mukavaa!

Pimu sai viikonloppuna nauttia taas hieronnasta. Samat paikat vanhalla neidillä on edelleen jumissa kuin viime kerrallakin eli takaselkä sekä lavat. Lupasin hierojalle, että yritän muistaa venytellä Pimulin jalkoja, sillä se auttaisi jumiutuneisiin selkälihaksiin. Ja miksei lapoihinkin. Hieroja ehdotti, että ensi kerralla käsittelyyn voisi ottaa myös Tyyperin. En ole ihan varma, malttaako pitkäkoipi pysyä paikallaan mutta sovittiin, että ainakin kokeillaan. Saattaahan olla, että Typy nauttii kovastikin hieronnasta ja antaa hierojan tehdä työnsä. Typy tykkää valtavasti, kun sitä rapsutellaan ja silitellään, joten hieronta voi olla hyvinkin mieluista juttu.

Maanantaina tein koirimuksille (tai alun perin lähinnä Typylle) varsinaisen löydön tavaratalon lemmikkieläinosastolta. Ostin nimittäin aktivointipelin, jonka avulla koira joutuu tekemään aivotyötä ja samalla saa purkaa energiaansa. Olen hiukan epäilevästi suhtautunut näihin "lautapeleihin" ja siihen, mahtaako Typyä kiinnostaa moinen kapistus. Mutta yllätys oli positiivinen, kun kaivoin pelin esiin kassista. Tein nimittäin parhaan leluostoksen ikinä! Typy keksi melko nopeasti leikin juonen ja herkkujen etsiminen piilossa olevista koloista kiinnosti kovasti. Eikä Pimu jäänyt pekkaa pahemmaksi. Sekin halusi "pelata" ja tämä oli todella positiivinen yllätys. Meidän ikäneitoa kun ei enää lelut yms. ole juuri kiinnostaneet. Mutta tässä leikissä olikin tarjolla herkkuja ja niitä etsiessä vierähti pelin ääressä tovi jos toinenkin. Ainut miinus, jonka huomasin oli se, että pelilaudan koloihin piilotettavat herkut meinattiin viedä kädestäni ennen kuin ehdin piilottaa ne kolosiin. Pitää siis olla nopea sekä ovela. Ja nämä ominaisuudet ovat hyödyksi monessa muussakin asiassa, kun on kyse meidän karvakuonoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.