torstai 8. elokuuta 2013

Kohta mennään!

Olen jo pakannut osan laukuista, sillä kohta on aika lähteä kohti Kangasniemeä viettämään koko poppoomme yhteistä lomaa. Isäntäkin pääsee vihdoista viimein huilaamaan ja keräämään voimia syksyn koitoksiin.

Lomaohjelmaamme tulee Puulan rannoilla heilumisen lisäksi kuulumaan reissu Haukivuorelle ja tapaamme myös sukulaisiani. Anoppi ja appiukko ovat luvanneet tulla tervehtimään meitä ja se on mukava juttu se! Ennen kaikkea nautimme leppoisista, rennoista, kiireettömistä ja rauhallisista lomapäivistä. Marjastuksesta en ole oikein koskaan osannut innostua mutta sienimetsään säntään enemmän kuin riemuten. Lomasuunnitelmissa on siis sienireissuja, joista toivon tarttuvan mukaan ainakin kanttarelleja sekä mustia torvisieniä. Lomalla ruuanlaitto tapahtuu pääosin grillillä mutta toivottavasti paikallisessa K-Marketissa on usein valikoimissa muikkuja, jotka voimme heittää muurikkapannuun. Kauppa-autolta pitää ainakin kerran hakea lomajätskit ja saapa nähdä tuleeko Typy autolle saakka. Se kun todennäköisesti lähtee hulluilemaan metsään heti, kun lähdemme taivaltamaan pitkin mökkitietä. Mikäli siis mielii saada pitkäkoiven kauppa-autolle mukaan, on se pidettävä remmissä kiinni. Sauna lämpenee lomallamme usein ja järvessä on mukava pulikoida. Toivomme lämpimiä päiviä sekä järvivesiä.

Pimun uskoisin nauttivan mökin kuistilla auringosta sen paistaessa ja kun tulee liian hiki, voi vetäytyä mökin suojiin kuumuutta pakoon. Tiedän, että mökki on Pimulle mieluista paikka ja onhan tämä jo sen 15. kesä Kangasniemellä. Toivon suuresti, että sillä on vielä monta kesää tämänkin jälkeen edessä pienessä punaisessa mökissä.

Mökkiloman myötä Pieni Suuri Beagle päivittyy harvakseltaan. Lomakuulumisia toki kerron mutta täydellä teholla palaan asiaan, kun syys jo saapuu. Ethän unohda meitä, kuulumisiin!

2 kommenttia:

  1. Ei teitä voi unohtaa :)

    Kuullostaa ihanalta taas nuo mökkisuunnitelmanne. Toteutukoon kaikki toiveesi muikkuja myöden :) Viettäkää leppoisaa aikaa, sekä se 15-vuotias että te muut, nuoremmat ;))

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mai, nautimme varmasti mökkeilystä keräten voimia syksyyn ja talveen. Makkaranmakuiset terkut Artulle ja Basselle! Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.