tiistai 6. elokuuta 2013

Rantareissuja

Helle on jaksanut edelleen helliä, joten lähdin lauantaina retkelle Rajasaareen. Matkat taitttuivat bussilla ja junalla sillä isännällä oli töitä. Auto oli siis hänen käytössään ja eipä se mitään haitannut. Olemme aikaisempinakin kesinä tehneet karvakuonojen kanssa reissun Rajikseen käyttäen julkista liikennettä. Se pelaa hyvin ja tytöt ovat jo konkareita bussilla ja junalla matkustamisessa. Tälläkin kertaa kaksikko oli oikein mallikasta reissuseuraa vaikka mennen tullen matkoihin kuluikin aikaa reilut 1,5 tuntia. Onneksi ilmastointi pelasi melko kiitettävästi joka vempeleessä!

Rajasaaressa oli mukavasti porukkaa ja rotukavereitakin nähtiin. Typy ui ahkerasti ja kannoin meidän arkajalan (=Pimu) muutaman kerran aalloille kellumaan. Hyvin Pimu edelleen ui ja onkin harmillista ettei se vapaaehtoisesti mene veteen. Pieni pulahdus kun virkistää kummasti! Piipahdimme hienon sään ansiosta myös sunnuntaina saarella koko perheen voimin. Ohjelma oli samansisältöinen kuin lauantainakin; Typy ui ja Pimu kiersi meren kaukaa.
Mikähän siellä Herttoniemen
kaislikossa suhisee...


Koirille omistettuja uimapaikkoja löytyy myös muulta pääkaupunkiseudulta, joten tänään kävimme pitkästä aikaa Herttoniemessä sijaitsevalla koirien uimarannalla. Kooltaan paikka ei vedä vertoja Rajasaarelle mutta pitkä hiekkaranta houkutteli jopa Pimunkin tepastelemaan rantavedessä. Ohi lipuvissa kanavaristeilyaluksissa riitti turisteilla hupia, kun he katselivat rannalla remuavien neliljalkaisten touhuja. Typy esitteli risteilijöille hienoa keppilöytöään ja Pimu seisoi uljaan näköisenä rantahiekalla kuin jonkin sortin merikarhu olisi itsekin.

Typy ja Typyn aarre.
Seuraavassa kirjoitelmassani kolkutellaankin jo meidän sakin yhteisen loman portteja. Suuntana on Kangasniemi mutta mitähän olemme mökkilomalle suunnitelleet? Siitä lisää siis ensi kerralla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.