perjantai 23. lokakuuta 2015

Historian siipien havinaa

Aluksi esitän suuret pahoitteluni meidän hyville blogikamuille palveluskuntineen; Myrsky&Tuisku, Párek, Iivari, Aatu&Jiri, Arttu, Eka sekä Sylvi. Olen viime aikoina ollut hyvin kiireinen työmaalla ja niinä päivinä, kun ehdin ihmisten aikoihin kotiin, jaksan pääsääntöisesti hoitaa vain pakolliset rutiinit; isokorvat ulos, ruokaa pöytään, hetki telkkarin ääressä, iltalenkki (isännälle kiitos, joka pääsääntöisesti hoitaa sen) ja sänkyyn. Joten blogienne kommentointi on jäänyt retuperälle ja se harmittaa minua. Olen kyllä seurannut, mitä teille kuuluu ja lupaan ryhdistäytyä myös kommentointikentällä.

Saimme Sylviltä sekä Párekilta haasteen kertoa blogin historiasta. Haaste sisälsi myös kehotuksen haastaa plokikavereita mukaan mutta koska meidän kaikki kamut ovat käsittääkseni haasteen jo napanneet, en nyt haasta ketään.

Mutta siitä historiasta; ensimmäinen kertomus Pieneen Suureen Beagleen syntyi 26. toukokuuta vuonna 2009. Ryhdyin kirjoittamaan meidän Suuresta persoonallisuudesta, Pimusta. Kymmenvuotiaalle Pimpulalle sattui ja tapahtui kaikenlaista ja halusin jakaa näitä tapahtumia muille koirista ja beagleista kiinnostuneille. Lisäksi sain pian kuulla, että sukulaisemme seuraavat blogista meidän kuulumisia... metkaa! Pidän kirjoittamisesta, olen pennusta asti pitänyt ja tämä bloggaaminen on osoittautunut mukavaksi harrastukseksi. Ilolla olen saanut todeta, että vuosien varrella lukijakuntamme on kasvanut ja olemme saaneet niitä ihania blogikavereita, joita yllä jo luettelinkin.

Kotiimme asteli 18.12.2009 Typy. Pimu sai siis pikkusiskon ja sen jälkeen kirjoittelin jouluun 2013 saakka kaverusten yhteisestä taipaleesta sen sisältäessä monenmoista menoa ja meininkiä. Isännän ja minun elämän kovin paikka tuli eteen jouluyönä 2013, jolloin jouduimme jättämään Pimulle hyvästit. En kirjoita siitä tässä enempää, en pysty siihen itkemättä.

Tänään blogissa seikkailee yhdessä Typsykän kanssa Hippu. Hippu (eli Hipatsa, Hippi, Hippuli, Hippulainen, Hilpuri, Hipatsaikka, Hilbert) haettiin kotiin helatorstaina tätä kuluvaa vuotta. Taival jatkuu siis näiden beagleneitosten kanssa ja eiköhän jutunjuurta tule riittämään jatkossakin.

Lämmin kiitos kaikille meidän reissussa mukana matkaaville. Kaikille, jotka käytte lukemassa Pienen Suuren Beaglen tarinoita. Blogikamuille emäntineen iso kiitos plokikaveruudesta. Kiitos kaikille kommenteista, ne tekevät blogin kirjoittamisesta rikkaampaa. Blogitaival jatkuu, kuljettehan vierellämme jatkossakin!


6 kommenttia:

 1. Ei ole mitään anteeksipyydettävää. Itsekukin meistä kirjoittelee ja vastailee, kun siihen on muulta elämältä aikaa. Kaikenkaikkiaankin kommentteihin vastaaminen on oma valinta kuten kommentointikin.
  Ja tottahan toki blogeissa "käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain". Näkemisiin, ja korvakoirille rapsutukset!

  VastaaPoista
 2. Sammoo mieltä ku Aatu. Ee mittää pahoteltavata. Jokkaenen ellää omassa tahissasa. Ja tekköö mittee kerkijjää. Töessä olijoella seon sevverra rankkoo että pittää suaha huilata välillä:)
  Mukava on ollunna teejjän matkassa kulukee. Ja takkuulla pysytään matkassa vastahhii. Ja kaekissa kiänteissä mittee elämä tuopi.Kovasti tykätään äetin kansa tästä teejjän plokista. Kiitos kuuluu sinneppäen :)
  Pihkura ku meenas iha unehtuva...tytöelle mekamuiskut!

  VastaaPoista
 3. Mukana pysytään, nyt ja aina, uskollisin terkuin Puhurit ja muiskut päälle sinetiksi.

  VastaaPoista
 4. Artun puolesta toivon myös, ettei kukaan pode mitään syyllisyyttä, ihan suotta. Elämä on kiireitä ja yllätyksiä täynnä, ja meillä ihan sama tilanne tällä hetkellä. Voimat ei vaan riitä välillä muuhun kuin arkirutiineihin, jotka on pakko hoitaa.
  Lämpimät terveiset teille, ja isokorville makoisat rapsutukset. Olette tärkeitä, joten pitäkää itsestänne huolta kiireen pyörityksessä <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille! Sananne lämmittävät kovasti mieltäni.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista
 6. Blogianne on aina mukava seurata, ei todellakaan kannata ottaa stressiä lyhyemmistä tai pidemmistäkään tauoista. Ja kiinnostavaa oli myös kuulla blogin historiaa, tehän olette jo pitkänlinjan bloggaajia :) Jatkoa odotellaan ja pysytään kuulolla!

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.