lauantai 24. lokakuuta 2015

Työtä ja juhlaa

Viikolla kävelimme taas Typsyn kanssa kirjaston ovesta sisään ja edessä oli lukukoirakeikka. Lukijoita oli mukava määrä ja ensimmäistä kertaa Typy pääsi kuuntelemaan myös ruotsinkielistä kirjallisuutta. Suvereenisti Typy kyllä kuuntelee myös ulkomaan kieliä (tai tässä tapauksessa toista kotimaista) ja sehän on suorastaan edellytys lukukoiran työssä. Lukukoirajengiin on rekrytoitu yksi uusi koira lisää ja se on hieno juttu. Näin toiminta jatkuu vakaammalla pohjalla, sillä kun porukassa on useampi koira omistajineen, ei homma käy kenellekään liian raskaaksi. Me kyllä voisimme Typyn kanssa käydä useamminkin "töissä", niin mukavaa puuhaa se on!

Arvatkaapa kenen synttäripäivää vietämme huomenna? Typyn. Meidän pitkäsääri täyttää kuusi vuotta. Kakku on hommattu ja sitä nautitaan oman poppoon kesken. Lahjapakettikin ojennetaan päivänsankarille ja toivottavasti paperin alta paljastuu Typylle mieluisia juttuja. Luulen niin... Meidän uimamaisterin kuuteen elinvuoteen on mahtunut iloa ja surua. Terveys eli ne takajalat ovat reistailleet ja leikelty. Korvissakin on ollut ongelmaa ja Typyn paras kaveri Pimu lähti parempaan paikkaan miltei pari vuotta sitten. Mutta toivon, että kaikenlaista hauskaakin Typsykän elämässä on näinä vuosina ollut. Ainakin, kun katsoo Typyä Puulan rannalla, kun se pulahtaa metsäreissun jälkeen uimaan, uskon että se on hyvin onnellinen.  


6 kommenttia:

 1. Onnenkyyhky lentää, Puulan mailta entää, onnenkirjettä kuljettaa. Kirjeen kelle kantaa, onnen hälle antaa. Kuka tänä päivänä onnen saa? Typy tänä päivänä onnen saa!
  Näin laulaa huomisaamuna kello kahdeksan Mieskuoro Ulvojat. Äippä säestää kahvilusikalla.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyn puolesta kiitän mainioista onnitteluista! Ihan mieskuoro ja kaikki....

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Aatupa pisti hyvän onnittelun! :) Minäpä lisseen että uamusilla ku tuntuu Typy kuonollas semmonen kunnon muisku, niin tiijjät että Iivari onnittelloo! <3
  Mukava päevä eissä. Ja ihavvarmasti on Typy onnellinen koera. Ihana isäntäväkj ja pikkusisko ja eesmänny isosisko muistoissa...onnellisen koeran elämätä se :)

  VastaaPoista
 3. Tuhat muiskua synttärisankari Typylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on Typyn kuono märkä muiskuista!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.