torstai 31. maaliskuuta 2016

Biiglepatruunat

Kävin rekisteröimässä meidän mökillä sijaitsevat linnunpöntöt osallistuen näin Ylen kampanjaan "Miljoona linnunpönttöä". Puulan rannalla meillä on useampi pönttö ja isäntä on nikkaroinut niitä vuosittain lisää. Lisäksi vanhoja, lahoja asumuksia on pistetty nuotioon.

Ollaan ihan patruunoita!

Syksyn viimeisellä mökkireissulla ollaan putsattu ja huollettu ne pöntöt, jotka ovat vielä asumiskelpoisia. Siitä, tulisiko pöntöt siivota keväällä vai syksyllä on kuulemma olemassa kahta koulukuntaa. Me emme ole jättäneet puhdistushommaa kevään ohjelmanumeroksi, sillä kevät saattaa olla jo pitkällä, kun palaamme talvitauon jälkeen mökkeilemään. Eikä siivousta tarvitse tehdä yksin; Typy ja Hippu ova kovasti kiinnostuneita asumuksien sisällöistä ja tarkkailevat siivoustyötä valppaasti.

Omat pönttönne voitte käydä rekisteröimässä Ylen nettisivuilla. Palkkioksi saatte hienon diplomin. Me ollaan diplomin mukaan kerrassaan ihan patruunoita!2 kommenttia:

 1. Suanenkohan tiploomin jos kään rekisteröemässä tuon meejjän pöntön...äetin niät! :D Nojoo...vitsivitsi.
  Tinttipatruuna on aeka hieno arvonimi :)Ja ohanne mukavija kateltavija ne linnut ku ne nii toemessaan pessee tekköö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintuja on mukava seurata näin keväisin, kun ne rakentelevat ahkerasti pesiään. Toivottavasti mökillä oleviin pönttöihin löytyy asukkaita tänäkin kesänä.

   Mukavaa alkaneen viikon jatkoa teille toivotellaan täältä Typyn ja Hipun kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.