keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Laajennamme reviiriä

Kevään ensimmäiset leskenlehdet kukkivat ojan penkalla, kun ulkoilimme pääsiäispyhinä. Vietimme rennon ja leppoisan pääsiäisen vaikkakin emäntä joutui olemaan levossa muutamia päiviä. Sillehän ei mitään mahda, kun sairaus iskee. Onneksi pystyin kuitenkin toimimaan suht´koht´normaalisti ja nyt olen taas terveen kirjoissa.

Kaivoin fillarin esiin ja huristelen sillä taas työmatkat. Suunnittelimme isännän kanssa, että tähtäämme toukokuun puolivälissä mökille ja siihen on nyt jotakuinkin kuusi viikkoa. Odotamme rauhassa, että Puula on sula. Nopeastihan aika taas luiskahti ja ehkä tänä vuonna emme pistä mökkiä vielä lokakuussa talviteloille. Näyttää nuo talvet alkavan kunnolla vasta tammikuussa, jos alkavat ollenkaan...Saimme Typyn kanssa toukokuuksi kutsun vierailla eräässä toisessa kotipaikkakuntamme kirjastoista. Siellä on käynnistynyt tämän vuoden puolella lukukoiratoiminta. Otimme kutsun ilolla vastaan. Kotikirjastossamme meidän kevään työkeikat päättyvätkin huhtikuussa ja mieluusti laajennamme reviiriämme myös naapurikaupunginosaan. Jännittävää nähdä, miten Typy otetaan siellä vastaan!

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon uusista lukijoista! Varmasti Typy hurmaa kaikki.
  Me ei olla vielä bongattu yhtään leskenlehteä. Toivotaan jäiden lähtevät järvistä sukkelaan ja maaston kuivuvan mudasta. Oikein hienoa viikkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hiukan jännittää jo nyt, että miten meidät otetaan uudessa paikassa vastaan. Mutta Typy kyllä on hurmaava!

   Mukavaa loppuviikkoa myös teille! Tänään onkin pilvisempää mutta ehkä aurinko pian palaa.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Leskellehtijä! Tiälä on vielä lunta nii etteevät tovviin näättäävvy. Vuan tiet on kyllä jo kurasija. Mukava ku tulloo lissee lukijoeta.Piäsöö uuvvettii lapset naattimmaan Typyn seorasta:) Kuuvven viikon piästä on jo niin kesä että hyvä on mökillä olleilla.ja se kuus viikkoohan männöö yhessä hujjaaksessa:)Mukavata viikojjatkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin hämmästyin kovasti, että jo maaliskuun puolella nähdään leskenlehtiä. Mutta kyseessä oli aurinkoinen ojanreunus. Siinähän niiden on hyvä kasvaa. Toki täällä on luntakin vielä paikka paikoin.

   Uudet lukijat on kiva juttu. Toivotaan, että niitä riittää, kun suunnistamme sinne uuteen kuuntelupaikkaan.

   Leppoisaa ja pallopelien rikastuttamaa viikon jatkoa sinulle Iivari!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Ilosia lukutuokioita. Varmalla ovat lapset onskuja, ku meet Lukukoiraksi heijänkin kirjastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M&T! Emäntää taitaa jännittää enemmän kuin Typyä uuteen kirjastoon meneminen. Itse en ole koskaan käynyt siellä, kun ei ole meidän lähikirjasto. Mutta hyvinhän Typy varmasti pärjää uudessakin paikassa.

   Reipasta menoa teille loppuviikoksikin! Toivottavasti aurinko paistelee, niin pääsette rillaamaan taas kylkiänne.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.