lauantai 19. maaliskuuta 2016

Oma tyyli kuunnella

Hippu taisi olla kovasti mielissään synttäripäivän ohjelmasta. Avasimme lahjapaketteja, joista paljastui mm. leluja ja poron potkanpäitä. Kakkukahvit nautimme yhdessä äitini ja hänen miehensä kera. Pikkupalat synttärikakkua saivat toki myös päivänsankari sekä Typsy. Typylle jaettiin lahjaherkuista oma osuus ja osan makupaloista laitoin kaappiin talteen. Ihan kaikkea ei kerralla voi syödä, siitä olisi voinut seurata ähky ja mahanpuruja. Lupaamamme ruokakuppiteline ei isännän työkiireiden vuoksi ole vielä aivan valmis, joten sen Hippuli saa jälkilahjana.Lukukoirailut sujuivat menneellä viikolla vanhalla rutiinilla ja Typylle kävi lukemassa runsas joukko lapsia. Usealla lukijalla oli mukanaan koirasta kertova kirja ja Typpyrä kuunteli levollisesti lajitovereista kertovia tarinoita. Eräs lukija epäili Typyn nukkuvan lukuhetken aikana... vastasin, että kyllä Typy kuuntelee, omalla tavallaan.

Kohta saadaan kakkua!
Pääsiäinen pilkistelee jo ovella. Takatalvi iski tänne etelään ja maassa on hienoinen kerros lunta. Ehdin jo riemuita kevään alkamisesta; kotikulmillamme ryhdyttiin puhdistamaan katuja hiekoitushiekasta. Mutta aamut ovat valoisia ja mustarastaat laulelee. Eiköhän tuo talvi tee vain pikapiipahduksen ja huilaa sitten ainakin marraskuulle saakka.

4 kommenttia:

 1. Oho mikä kuakku! :) Lie maestunna niin sankarille ku muillehhii.Ja mahtavija lahjoja!
  Kyllä se kevät etennöö. Eekä oo ennee pitkä aeka ku mökillehhii piäsettä :)Huomenna on jo kevätpäeväntassaas ja päevävvalo lissii huimoo vaahtija.Tuas on yks talavi taetettu taevalta :) Ilosta viikolloppuva teelle kaekille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku maistui koko juhlaväelle. Toki biigleille annettiin vain pikkurippuset maistaakseen. Sen verran imelää oli tuo paakkelssi.

   Kyllä se mökille pääsy tuossa lähenee. Vielä maltetaan odottaa, sillä Puulan pitää olla sula ennen kuin sinne lähdetään. Muuten saattaisi meidän uimamaisteri mennä jäihin.

   Aurinkoista viikon jatkoa teille toivotellaan Typyn ja Hipun kanssa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar19. maaliskuuta 2016 klo 21.05

  Hienosti juhlistivat sinun syntymäpäivääsi, Hippu. Kyllä noin huomaavaisessa perheessä on koiruuksien kiva elellä! Oikein maukasta jatkoa juhlille ja aurinkoista tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritämme ainakin kovasti huomioida meidän karvakuonoja joka tilanteessa, ajassa ja paikassa. Onhan ne meille hyvin rakkaita.

   Nyt odotellaankin sitten pääsiäistä ja paria ylimääräistä vapaapäivää. Kivaa! Mukavaa loppuviikkoa teille ja Typyltä ja Hipulta muiskauksia Párekille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.