perjantai 16. kesäkuuta 2017

Herkkuja monenlaisia

Mökkireissun kunniaksi
aloitin matkanteon nauttimalla
herkkuja.
Näin se juhannuksen alusviikko vetelee viime metrejään. Bussi kiidättää minua kohti Mikkeliä. Vastassa siellä ovat isäntä ja isokorvat. Ruokakaupan kautta suuntaamme viikonlopun viettoon pienen punaisen tuvan hellään huomaan. Eniten odotan kolmikon näkemisen lisäksi sitä, että pääsen saunaan.

Typsykällä ja Hippalaisella on kuulemani mukaan ollut vauhdikas viikko. Tutkimusretkiä on tehty ja pulahdettu Puulaan. Keskiviikkona isäntä ja tytöt olivat vierailleet Hirvensalmella moikkaamassa anoppiani ja appiukkoani. He viettävät myös mökkilomaa tämän viikon. Heinä-elokuussa odotamme heitä saapuvaksi Kangasniemelle, kun minunkin lomani koittaa. Hippu on kierinyt sontaläjissä. Yhdessä kaverukset ovat laiturilta räksyttäneet vesilinnuille. Perusmökkimeininkiä siis.

Uskon, että isännällä, Typyllä ja Hipulla on ollut mainio kaksiviikkoinen Kangasniemellä. Ja sitä iloa on luvassa siis heinäkuussa lisää. Ensi viikolla, ennen juhannuslaitumille lähtöä, korkkaamme Typyn kanssa Muuntamo-kesän auki. Lampaat ovat saapuneet kotimme lähikedolle, joten niitä on syytä käydä moikkaamassa. Onneksi Hippu ei ole kiinnostunut kierimään niiden kasoissa. Maistaa toki herkullisia jätöksiä täytyy...

4 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar16. kesäkuuta 2017 klo 15.56

  Kuulostaa ihan täydelliseltä kesältä kaikki mitä teidän porukka tekee ja suunnittelee. Hienoa loppuviikkoa, hyviä löylyjä ja hauskaa yhteistä aikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löylyt oli hyvät ja onneksi niihin pääsee vielä useasti tämän kesän aikana.

   Se yhteinen aika onkin parasta meidän kesässä. Mukavaa juhannusviikon jatkoa teille ja Ekalle isot muiskut Typyltä ja Hipulta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Iha on superhienon kuulosta mökkimeeninkijä! Just niinku pittäähhii :)Ihanata viikolloppuva ja makosia löölyjä! Tytöt tanssii takkuulla ilotanssit ku mänet ja mikäpä ettee isäntähhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tytöt näyttivät onnellisilta, kun nähtiin taas viikon jälkeen. Isäntäkin taisi olla ihan tyytyväinen. Nyt ollaan taas koko porukka kotona ja valmistaudutaan juhannuksen viettoon.

   Muiskuterkkuja Typyltä ja Hipulta! Leppoisaa juhannuksen odotusta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.