keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kirjat ja kyltit valmiina!

Kävin alkuviikosta hakemassa ison kassillisen kirjoja kirjastosta. Siellä oltiin jo valmiiksi pakattu kassiin luettavaa meidän tämänpäivästä Muuntamo-käyntiä silmällä pitäen. Lisäksi kassista löytyi muutama kyltti,joilla voin kertoa, että Typy on työssään. Odotan mielenkiinnolla, miten meidän lukukoirailut Muuntamossa sujuvat. Uskon, että hienosti. Typyhän on täysi ammattilainen näissä hommissa.

Maanantaina kävimme isännän kanssa rokkikonsertissa. Eipä olisi parempaa säätä voinut ulkoilmakonsertille toivoa! Hippuli yllätti meidät iloisesti, kun saavuimme kotiin. Olimme varmoja, että se pissiä lirauttaisi jollekin matolle, koska sille iskisi illan aikana eroahdistus. Vaikkeivat isokorvat joutuneet normaalia työpäivää pidempään olemaan kaksin kotosalla. Ihan turhaan me Hippua epäilimme; matot olivat kuivia, kun saavuimme kotiin. Hyvä Hippu! Ehkäpä kahden viikon mökkireissu painoi pientä biigleä ja ilta oli mennyt Typyn kanssa nukkuessa.

Juhannus tekee tuloaan. Hiukan on kalsaa keliä pyhiksi lupailtu, joten pitää pakata saarireissulle pipoa ja villasukkaa mukaan. Juhannuksen jälkeen pakerran vielä muutaman viikon töissä. Teemme Typsyn kanssa lomani kynnyksellä toisen Muuntamo-keikan. Sen jälkeen palataan töihin vasta elokuussa. Me molemmat.

2 kommenttia:

 1. Tokihan ne lukukoirahommat sujuvat vallan mainiosti Typyltä. Tottakai! Teillä on mukavia lomasuunnitelmia, ai että, kun tytöt pääse polskimaan ja vaikka affenia narraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meillä meni Muuntamossa vaikka kurja sää taisi karsia kävijoitä. Juu, tytöt odottaa, että pääsevät mustikka- ja vadelma-apajille sekä haistelemaan grillin hajuja Kangasniemelle. Sitä ennen vietetään jussia ja tehdään muutakin hauskaa.

   Muiskut meidän tytöiltä teille tuulisille pojille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.