torstai 11. tammikuuta 2018

Pitkäkoipinen poikavauva

Olemme viime viikkoina tavanneet useasti päivälenkkiä tehdessämme ihastuttavan suomenajokoirapojan. Kaverilla on ikää nyt 12 viikkoa ja se on Hilpun kokoinen. Joo, on Hippu vähän raamikkaampi mutta korkeudessa poika on Hipun mitoissa. Typylle se vielä häviää. Nyt, kun pennulla on rokotukset kunnossa, ollaan päästy ihan kuonotusten moikkaamaan. Hipulla ja pojalla löytyi heti yhteinen sävel ja kohtaamiset ovat vauhdikkaita. Typyä pentu haistelee varovasti ja Tyyperi seisoo kuin kuninkaallinen ryhdikkäänä ja oman arvonsa tuntevana. "Haistele nyt sitten, tämän kerran", näyttäisi Typy tuumailevan. Hännän heiluessa napakasti, joten on poika Typsyynkin tehnyt vaikutuksen.


Olen vajaan viikon verran kitkutellut flunssassa. Alkuviikko menikin kotona huilatessa. Sairaana pitää tehdä olonsa kaikin puolin mukavaksi. Makasin sohvalla kaksi biigleä jaloissa lämmittämässä. Luin tarinoita, missä herrasmiespalvelija Jeeves pelastaa isäntänsä Bertie Woosterin kinkkisistä tilanteista. Ja vaikka joulu meni jo, kuuntelin levyiltä Raskasta Joulua-kokoonpanoa. Söin joululahjaksi saatua suklaata. Rapsuttelin Typyä ja Hippua ja söin marmeladia. 

Isäntä on alkanut myös valittelemaan kurkkukipua, joten liekö hän seuraavaksi sairaspedissä. Onneksi on vielä suklaata jäljellä. Ja parasta parantavaa teholääkettähän on meidän ihanien tyttösten seura. Toivottavasti tauti ei kuitenkaan kaataisi isäntää petiin. Eikä ketään muutakaan. Pysykäähän terveinä, kamut ja kotiväkenne! 

8 kommenttia:

 1. Voe että, se lentsu on sittä kurja vaeva! Äettii on sitä toestaviikkoo pitännä. Vuan onni onnettommuuvvessa on se etton hyvät hoetajat. Tytöt sielä teellä ja meekäläenen tiälä :)
  Paranemista sinne ja toevottavasti isäntä siästyy taavvilta! Meellä on isäntä vielä siästynnä. Onneks, sano äet. Ku kuulu olovan se mieslentsu vielä semmonen pahempi taati :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tauti tuntuu tosiaan olevan sitkeää. Nyt alkaa helpottamaan. Te nelijalkaiset karvaiset hoitajat olette kyllä maailman parhaita parantajia!

   Miesflunssa on todella paha... isäntä on onneksi pysynyt terveenä. Jos hän sairastuu, siinä ei auta mitkään maailman hoitajat ja tropit.

   Mukavaa alkavaa uutta viikkoa teille ja muiskusia meidän Typsyltä ja Hipulta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Onpas mukava kun olette löytäneet poikakaverin tytöille! Selvästi siitä molemmat tytöt tykkäävät, vaikka Typy koittaakin olla vähän cool.
  Toivottavasti olet jo parantunut. Täällä on paljon flunssaa liikkeellä ja tahtoo olla sellainen, että tuntuu jo menevän ohi ja tuleekin sitten takaisin. Mutta onneksi sinulla on siellä hyvät hoitajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Typy tosiaan on hyvinkin cool. Esittää ainakin. Se tietää olevansa vanhempi narttu, joten meinaa että pikkupoika ei hänelle ala rehvastelemaan. Huvittavaa...

   Olin jo viikolla parempi tässä taudissa mutta sitten se paheni taas. Ei auta muu kuin huilata ja juoda paljon. Ja pitää nenäliinavarasto kunnossa.

   Leppoisaa sunnuntaita toivotellen

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Pikaista paranemista! Onneksi on parasta lääkettä tarjolla: suklaata ja koiraseuraa.
  Hauska kuulla, että tytöt ovat saaneet myös tuollaisen iloisen nuoren herran kaverikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jospa tämä tauti tästä parempaan jo kääntyisi. Rupeaa rasittamaan tämä puolikuntoisena oleminen. Enää en ole ihan rättipoikki mutta en tervekään.

   Ajokoirapoika on todella ihastuttavan suloinen. Ja hyvin riemuissaan, kun tapaa meidän tyttöjä. Kiva, että isokorvat saavat uusia tuttavuuksi. Meidän seuduilla on nimittäin moni vanha kaveri viime aikoina joko muuttanut muualle tai lähtenyt paremmille metsämaille.

   Iloista alkavaa viikkoa teidän pesueelle!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Keljua on potea lentsua, toivottavasti paranee vauhdilla. Täällä vähän tuppaa yskä yrittää päälle, mutta hanttiin eukko pistää kaikin tavoin. Sanoisin, että tilanne on aikalailla tasan siinä painissa.
  Onpas oikein kivaa, että olette tutustuneet nuoreen poikakoipeliiniin siellä. Se on varmasti tosi suloinen tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Palvelijatar on pysynyt terveenä. Tämä flunssatauti tuntuu olevan todella sitkeässä. Muutaman viikon olen sairastellut enemmän tai vähemmän. Saisi mennä jo kokonaan ohi.

   Pitkäkoipipoika on hyvinkin suloinen ilmestys. Suomenajokoirat ovat yksi lempiroduistani ja niitä näkee kaupungissa melko harvoin. Energinen pakkaus se tuntuu olevan. Kuten tietysti kaikki pentukoirat. Toivottavasti näemme poikaa useinkin tuolla lenkkipoluilla.

   Mukavaa sunnuntaipäivää teille ja iloista alkavaa viikkoa! Isot muiskut sinulle Pàrek meidän tytöiltä.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.