keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Sairasta porukkaa

Kävin eilen Pimun kanssa ottamassa rokotukset ja samalla lääkäri teki myös yleisen tsekkauksen meidän vanhukselle. Ja taas kerran löytyi operoitavaa; nisäkasvain! Emme olleet itse sitä huomanneet ja kasvain on pieni, vain herneen kokoinen. Mutta koska tällaisista kasvaimista on huonoja kokemuksia, päätimme että se ehdottomasti poistetaan. Pimun isännän kotona koiran elämä päättyi nisäkasvaimeen sen ollessa pahanlaatuinen. Pimu ei saa kokea samaa kohtaloa!

Tänään kävimme uudella visiitillä lääkärin luona ja leikkauspäivä sovittiin reilun viikon päähän, 23.11. Samalla Pimulta poistetaan myös kohtu. Tämä saattaa ehkäistä kasvainten muodostumista ja ainakin kohtutulehduksen todennäköisyys häviää. Se kun on yleinen vanhojen narttukoirien sairaus ja vieläpä todella vakava. En halua, että Pimua enää joudutaan kovin usein leikkelemään ja lääkärinkin mielestä kohdunpoisto on järkevä tehdä tässä samassa yhteydessä.

Olemme siis sairasta porukkaa, melkein koko perhe! Onneksi isäntä on vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissa... Ja eihän Pimuakaan tuo kasvain häiritse, mutta pois se otetaan eikä jäädä odottelemaan, että se mahdollisesti alkaisi vaivata jossain vaiheessa. Säälin kyllä jo etukäteen vanhaa beagleneitiä, millaiseen operaatioon se TAAS joutuu. Vanhuus ei näköjään tule yksin. Mutta uskon, että kaikki menee hienosti. Minullakin on leikkauksen jälkeen vielä viikon verran omaa sairauslomaani jäljellä ja voin hoitaa pientä toipilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.