maanantai 23. marraskuuta 2009

Taas leikkauspöydällä

Pimulla oli tänään kurjuuksien päivä, kun se joutui nisäkasvaimen ja kohdun poistoleikkaukseen. Ja samalla munasarjatkin vietiin. Jätin sen aamulla eläinlääkärin käsiin ja puolilta päivin kävimme siskoni kanssa hakemassa pienen potilaan kotiin.

Operaatio meni hyvin. Mitään komplikaatioita tms. ei tullut, onneksi. Sitä aina pelkää noin vanhan koiran kohdalla, että tapahtuuko jotain dramaattista ja yllättävää. Kovasti Pimu valitteli oloaan iltapäivän ajan ja taitaa kipua vieläkin olla. Lisäksi se on tietysti nukkunut koko päivän, lääkkeetkin varmasti väsyttävät. Makupalat ja ruoka eivät ole tehneet kauppaansa, ehkä jo huomenna. Mutta sen verran sisukas se on, että tarpeet tehdään ulos vaikkei jalat kantaisi. Ja kun isäntä tuli kotiin, se meni urhoollisesti ovelle vastaan häntä heiluen. Eli tarpeen tullen tsempataan vaikka maha onkin auki ja tikkejä pitkä rivi. Sitkeää tekoa tuo meidän beagle!

Tästä siis pikkuhiljaa toivutaan, molemmat. Minä lähinnä henkisesti, sillä viime yönä en saanut jännitykseltäni nukuttuakaan. Loppuviikon keskitynkin pienen potilaan hoitoon, tärkeintä on saada Pimu taas kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.